17.1 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Elevii de 10 din județul Iași premiați de catre ISJ, Primăria și CL din Iași. Doi sunt din Pașcani

Elevii de 10 din județul Iași premiați de catre I.S.J., Primăria și C.L. din Iași. Doi absolveni sunt din Pașcani. Evenimentul va avea loc maine, 16 iulie, începând cu ora 11.00 în Sala Mare a Palatului Roznovanu. Festivitatea va fi transmisă în direct pe canalul youtube al Primăriei Iași.

Inspectoratul Școlar Județean Iași și Primaria Iași alături de Consiliul Local vor premia un număr de 25 de elevi din județul Iași care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională și la examenul de Bacalaureat.

Prof. dr. Camelia Gavrilă, Inspector Școlar General a declarat „Respectul pentru performanță, aprecierea excelenței în educație, preocuparea pentru pregătirea și reușitele elevilor noștri sunt valori și opțiuni irevocabile ale comunității ieșene, ale Inspectoratului Școlar, ale Primăriei Municipiului Iași.
În ultimii ani s-a conturat o tradiție importantă și un ceremonial simbolic prin care absolvenții de nota 10 la examenele naționale au primit prețuirea noastră și premii pentru perseverență, pentru curiozitatea intelectuală, pentru deschiderea și receptivitatea dovedite în raport cu știința, arta, cultura explorate în anii de liceu sau în cei de gimnaziu.
Festivitatea organizată de ISJ Iași, Primăria Iași și Consiliul Local Iași în Sala Mare a palatului Roznovanu are valoarea unei recunoașteri deschise a ipostazelor umane ce pot deveni modele pentru tineri, pentru cei care încă se află în timpul și spațiul școlii, pentru a înțelege că succesul nu este doar o problemă de destin, ci se află în datele ființei umane ca ipostază latentă ce poate fi descoperită și modelată. „

lista bac lista ev nat

Alte articole