19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Elevii Colegiului “Stefan cel Mare” Harlau pleaca in Bulgaria

harlau scoala

Pentru ca sunt implicati intr-un proiect European la care au muncit foarte mult, elevii de la Colegiul National “Stefan cel Mare” din Harlau vor pleca intr-o noua deplasare in scop educational si anume in Bulgaria.

Mai exact, in perioada 7-12 martie 2013, 30 elevii si cei 7 profesori implicati in proiectul Comenius “Patrimoniul istoric ajuta la construirea Europei”, se vor deplasa in Bulgaria in orasul Petrich, unde se vor intalni cu alte unitati de invatamt ce fac parte din acest proiect si vin din state precum Italia, Franta, Polonia, Germania, Turcia si Bulgaria.

Elevii din Harlau sunt nerabdatori sa se intalneasca in acest schimb de experienta cu tinerii din celelalte state. Elevii Colegiului doresc sa realizeze in aceasta deplasare un ansamblu de lucruri, cum ar fi un dictionar multilingvistic, o carte cu povestiri istorice din cele 7 tari participante dar si un catalog cu monumentele din aceste state.

Elevii Colegiului au relizat deja un logo al acestui proiect dar si un web site in care sunt prezentate scolile din tarile participante.

Mentionam ca, trei profesori si 24 de elevi de la Colegiul National Stefan cel Mare Harlau s-au deplasat in Strasbourg la sfarsitul lunii februarie, iar excursia este castigata prin proiectul Euroscola, intitulat “Punti intre generatii”, ce s-a desfasurat in primul semestru al anului scolar, 2012-2013.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow