30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Elevii claselor a VIII-a susțin prima proba a simulării Evaluării Naționale

oferta.oceancredit.ro
answear.ro
vivacredit.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
creditfix.ro
creditprime.ro
elefant.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Emoţii pentru elevii din Paşcani, Târgu Frumos şi Hîrlău. Astăzi, începând cu ora 9.00 viitori absolvenţi de ciclu gimnazial au început simulările pentru Evaluarea Naţională. Prima proba a fost la Limba şi Literatura Română unde timp de 2 ore adolescenţii au avut de găsit sinonime, epitete şi metafore sau au explicat rolul virgulei într-un text dat.
La subiectul al doilea, elevii au avut de rezolvat mai multe cerinţe legate de un text publicat în revista Terra Magazin. De asemenea, ei au făcut o compunere de 150 – 200 de cuvinte în care să relateze o întâmplare reală sau imaginară petrecută în timpul unei excursii.
Mâine elevii vor susţine proba la Matematică, iar pe 4 martie vor fi afişate rezultatele. Notele vor fi discutate în clasă şi la şedinţa cu părinţii. În Pașcani 296 de elevi au susținut simulările pentru Evaluarea Nașională.
Menţionăm că Evaluarea Naţională din acest an va începe pe 27 iunie cu proba la Limba şi Literatură Română, pe 29 va fi proba scrisă la Matematică, iar pe 1 iulie se vor afişa primele rezultate.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI