21.2 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Elevii Centrului de Studii “Stefan cel Mare si Sfant” in practica la Spitalul de Urgenta

Trei grupe de elevi ai Centrului de Studii “Stefan cel Mare si Sfant” din Pascani invata meserie de la medicii din Spitalul de Urgenta.

Un numar de 53 de asistenti, sunt prezenti in perioada aceasta, pe holurile Spitalului, in urma unui contract de colaborare incheiat intre institutia de invatamant privat si unitatea medicala. In functie de anul de studiu, acestia sunt impartiti pe mai multe compartimente ale Spitalului: cei din anul I fac practica pe Sectia de Interne si Chirurgie, cei din anul II pe Chirurgie, Gastroenterologie, Interne si Pneumologie si cei din anul III in Compartimentul de Primiri Urgente, la Terapie-Intensiva, Maternitate si Pediatrie.

Tot in functie de anul de studiu in care se afla, asistentii din anul I, au inceput sa invete, in Spital ,aplicarea practica a notiunilor teoretice, de pe data de 20 ianuarie si vor sta o luna de zile iar cei din anul II si III sunt prezenti pe holurile spitalului de pe 14 decembrie si vor sta doua luni.

In urma stagiului de practica, elevii vor primi o caracterizare din partea medicilor cu care au lucrat, recomandare pe care acestia o vor prezenta la scoala, pentru a trece in semestrul al doilea.

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...