20.3 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
20.3 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
    Array

    Elevii Centrului de Studii “Stefan cel Mare si Sfant” in practica la Spitalul de Urgenta

    Ultimele știri

    Trei grupe de elevi ai Centrului de Studii “Stefan cel Mare si Sfant” din Pascani invata meserie de la medicii din Spitalul de Urgenta.

    Un numar de 53 de asistenti, sunt prezenti in perioada aceasta, pe holurile Spitalului, in urma unui contract de colaborare incheiat intre institutia de invatamant privat si unitatea medicala. In functie de anul de studiu, acestia sunt impartiti pe mai multe compartimente ale Spitalului: cei din anul I fac practica pe Sectia de Interne si Chirurgie, cei din anul II pe Chirurgie, Gastroenterologie, Interne si Pneumologie si cei din anul III in Compartimentul de Primiri Urgente, la Terapie-Intensiva, Maternitate si Pediatrie.

    Tot in functie de anul de studiu in care se afla, asistentii din anul I, au inceput sa invete, in Spital ,aplicarea practica a notiunilor teoretice, de pe data de 20 ianuarie si vor sta o luna de zile iar cei din anul II si III sunt prezenti pe holurile spitalului de pe 14 decembrie si vor sta doua luni.

    In urma stagiului de practica, elevii vor primi o caracterizare din partea medicilor cu care au lucrat, recomandare pe care acestia o vor prezenta la scoala, pentru a trece in semestrul al doilea.

    Ce părere ai?

    Meteo

    Paşcani
    cer acoperit de nori
    20.3 ° C
    20.8 °
    19.1 °
    94 %
    5.8kmh
    100 %
    vin
    21 °
    sâm
    19 °
    Dum
    23 °
    lun
    26 °
    mar
    28 °

    INFOBIT - STIRILE ZILEI

    OPINII

    Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

    Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

    Politica si cadourile pentru copii

    Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

    Administratie si politica, fara suflet

    PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

    PULSUL ZILEI

    Nu esti conectat la internet