5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Elevi și profesori din Polonia, în vizită la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”

Un grup de elevi și profesori de la un liceu din Polonia au venit în vizită la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

Este vorba despre 12 elevi și 3 coordonatori, care timp de o săptămână, în perioada 11-17 octombrie,  vor lua parte la o serie de activități. Tema este însușirea noțiunilor teoretice, dar și practice de acordare a primului ajutor.

Precizăm că vizita face parte dintr-un proiect Erasmus în care coordonatori sunt profesorii Hariclea Mercaș și Brîndușa Atudorei.

În următoarele zile, elevii vor avea ocazia să descopere câte puțin și din tradițiile autohtone, pe parcursul acestei săptămâni fiind programate inclusiv două seri culturale, dar și o excursie în județul Neamț.

Menționăm că, tot la Colegiul Sadoveanu, în perioada 2-10 octombrie a.c., 2 profesori de la liceu, Simona Gabor și Elisabeta Hărățu au participat la un curs în Croația, în cadrul proiectului Erasmus+ “Fii profesorul de care au nevoie elevii tăi”.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Stațiile de autobuz vor fi verificate

Reprezentanții administrației locale au în vedere modificarea locațiilor stațiilor de autobuz din Pașcani. Decizia vine în contextul...

Pericol în apropierea școlilor. Poliția somează Primăria Pașcani

În vederea asigurarii condițiilor de siguranță în trafic, Primăria Pașcani se va apuca de montat indicatoare și...

Sens giratoriu la Bariera de la Blăgești

Vești bune pentru șoferi! Un nou sens giratoriu ar urma să fie amenajat la intersecția de la...

Festivalul dovlecilor, expoziție cu cele mai inedite creații, în Impark Zone

Toamna, dovleacul este vedeta sezonului. Cu această ocazie, tinerii voluntari de la Clubul Impact Special, împreună cu...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI