2.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021

Elevi și profesori din Pașcani premiați la Gala Excelenței

Gala Excelenței în Educație, ediția a VI-a, cel mai important eveniment educațional inițiat și organizat anual de I.S.J. Iași, s-a desfășurat joi, 7 decembrie 2017, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași. Pentru susținerea performanței școlii ieșene, a avut loc premierea elevilor olimpici şi a profesorilor lor îndrumători.

De la Colegiul Tehnic C.F. “Unirea” a fost premiat elevul Corlotean Cătălin, clasa a XII-a, pentru rezultatul obținut la Olimpiada de Discipline din Aria Curriculară Tehnologii, Faza Națională, Domeniul Economic, fiind coordonat de doamnele profesor Orășanu Daniela-Claudia și Costea Iuliana-Maria. De asemenea, a fost premiat și elevul Costea Adrian-Mihai, clasa a X-a, pentru frumosul rezultat obținut la Olimpiada Națională de Istorie, fiind îndrumat și coordonat de către domnul profesor Bugioeanu Gabriel.

De la Liceul Teoretic “Miron Costin” a fost premiată Antonia Amariei, olimpică la istorie. Ea a fost coordonată de profesoara Irina Oatu.

La acest eveniment, delegația Colegiului Național “Mihail Sadoveanu” Pașcani a fost formată pentru premiere dindirector adj. prof. Ardeleanu Radu Bogdan, elevii premiați la Faza Națională a Olimpiadelor școlare – Loghin Mădălina Rebeca, Lupu Petruța Maria, Pintilie Victor, Saidacari Tatiana, Sîrghie Marian, Tansanu Mihaela, Tătaru Andrei,
Lavric Valentin și profesorii îndrumători- Sprînceană Anișoara, Gavril Carmen,
Pintilie Otilia, Isaeva Galina Victorovna, pr, Cătău Mihai, Ardeleanu Radu Bogdan.

În cadrul acestei ceremonii au fost premiați 226 de profesori îndrumători și 341 de elevi olimpici atât la concursuri naționalecât si internaționale. 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI