0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Elevi prinşi de poliţişti la pariuri şi în baruri

Politistii de ProximitateActivitatile in cadrul Saptamanii Prevenirii Criminalitatii continua si la Pascani. Inca de la primele ore ale diminetii, lucratorii Biroului de Proximitate le-au pus gand rau elevilor care chiulesc si frecventeaza barurile sau casele de pariuri.

Politistii au organizat controale in mai multe societati comerciale de pe raza municipiului Pascani, unde au gasit liceeni fara chef de scoala. Prima locatie in care agentii i-au cautat pe chiulangii a fost zona parcului din spatele cofetariei Riama unde din cauza frigului nu era niciun elev.

Imediat, acestia au intrat in cateva case de pariuri unde au gasit mai multi liceeni care isi incercau norocul sarind peste orele de curs.

In timpul actiunii, politistii de proximitate au surprins o clasa intreaga de la liceul “Miron Costin” care tocmai intra intr-o cofetarie din zona Esplanadei. Patroana societatii le-a interzis ziaristilor sa filmeze in incinta, dar inauntru puteau fi observati elevi cu pahare de bere in fata.

Potrivit agentului Simona Isticioaia, elevii prinsi in timp ce chiulesc nu vor fi amendati dar va fi instiintata unitatea de invatamant de care apartin si cel mai probabil acestia risca nota scazuta la purtare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow