22.3 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Elevi prinşi de poliţişti la pariuri şi în baruri

Politistii de ProximitateActivitatile in cadrul Saptamanii Prevenirii Criminalitatii continua si la Pascani. Inca de la primele ore ale diminetii, lucratorii Biroului de Proximitate le-au pus gand rau elevilor care chiulesc si frecventeaza barurile sau casele de pariuri.

Politistii au organizat controale in mai multe societati comerciale de pe raza municipiului Pascani, unde au gasit liceeni fara chef de scoala. Prima locatie in care agentii i-au cautat pe chiulangii a fost zona parcului din spatele cofetariei Riama unde din cauza frigului nu era niciun elev.

Imediat, acestia au intrat in cateva case de pariuri unde au gasit mai multi liceeni care isi incercau norocul sarind peste orele de curs.

In timpul actiunii, politistii de proximitate au surprins o clasa intreaga de la liceul “Miron Costin” care tocmai intra intr-o cofetarie din zona Esplanadei. Patroana societatii le-a interzis ziaristilor sa filmeze in incinta, dar inauntru puteau fi observati elevi cu pahare de bere in fata.

Potrivit agentului Simona Isticioaia, elevii prinsi in timp ce chiulesc nu vor fi amendati dar va fi instiintata unitatea de invatamant de care apartin si cel mai probabil acestia risca nota scazuta la purtare.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI