21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Elevi păşcăneni la un concurs naţional de dans

SC  B

Elevii trupei de dans „Busuiocul” de la Scoala Speciala Pascani si de la Liceul Tehnologic Valea Seaca, structura Contesti, vor participa la faza nationala a concursului de dans „Impreuna pentru viitor”. Asta dupa ce zilele trecute au participat la faza regionala, unde au obtinut calificarea, impresionand atat juriul cat si spectatorii.

Competitia s-a desfasurat la Comanesti, in cadrul Colegiului Tehnic “Dimitrie Ghika”. Au mai fost prezente echipe de dansatori din Vaslui, Huși, Piatra Neamț, Botoșani, Bacău, Roman și orașul gazdă. La acest concurs fiecare echipă a fost formată, în mod egal, din elevi voluntari proveniţi din unităţi de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul SNAC (grădiniţe, şcoli generale, licee) şi elevi beneficiari cu cerinţe educaţionale speciale.

Trupa „Busuiocul” are în componență voluntari de la elevii voluntari de la Liceul Tehnologic Valea Seacă, structura Conțești: Alexa Gabriela Mihaela, Tîrpescu Iuliana Diana, Ifrim Ionela Nicoleta, Chiuariu Robert Ovidiu, Nemțanu Vasile Nicolae, Roșca Adi Florin, Iacob Larisa Gabriela, Potolincă Petronel Cosmin coordonați de profesor Novac Daniela și elevii școlii Speciale Pascani: Bălău Ionuț, Gurgu Alexandru, Dumitrașcu Constantin, Uhrin Sânziana Georgiana, Călinescu Georgiana, Roznovăț Gabriela coordonați de profesorii Oana Monica Plaiu, Mirela Puiu și Adina Gârbu.

Faza națională a concursului „Împreună pentru viitor” se va desfăşura la Piatra Neamţ, în perioada 31 mai – 2 iunie 2013. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow