25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Elevi informați despre posibilitate de studiu în străinătat

După terminarea studiilor liceale, tot mai mulți tineri aleg să studieze în străinătate și deoarece cursurile sunt aplicate și nu teorie cum se întâmplă de cele mai multe ori la univeritățile din România. Informații utile au aflat zeci de elevi ce învață la o școală din Pașcani chiar de la un reprezentant de la Grupul Educativa.

Informații, consiliere și asistență gratuită pentru elevii de la Colegiul Cf Unirea din Pașcani în legătură cu admiterea la instituții de învățamânt superior din Europa, SUA și Canada. Întâlnirea a avut loc în după amiaza zile de luni, atunci când a fost prezent un reprezentant de la Grupului Educativa, serviciul EDMUNDO.

Întâlnirea a avut loc în cadrul activităților de orientare școlară și profesională, desfășurate în fiecare an școlar în școală.

Activitatea Grupului Educativa se bazează pe cunoștințe despre sistemele educaționale internaționale, o largă rețea de contacte cu universități internaționale, legăturile cu tineri români studenți și absolvenți de studii internaționale și experiența în implementarea a numeroase proiecte pentru tineri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow