29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Elevi informați despre posibilitate de studiu în străinătat

elefant.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
fashiondays.ro
vivacredit.ro
elefant.ro
credius.ro

Ultimele știri

După terminarea studiilor liceale, tot mai mulți tineri aleg să studieze în străinătate și deoarece cursurile sunt aplicate și nu teorie cum se întâmplă de cele mai multe ori la univeritățile din România. Informații utile au aflat zeci de elevi ce învață la o școală din Pașcani chiar de la un reprezentant de la Grupul Educativa.

Informații, consiliere și asistență gratuită pentru elevii de la Colegiul Cf Unirea din Pașcani în legătură cu admiterea la instituții de învățamânt superior din Europa, SUA și Canada. Întâlnirea a avut loc în după amiaza zile de luni, atunci când a fost prezent un reprezentant de la Grupului Educativa, serviciul EDMUNDO.

Întâlnirea a avut loc în cadrul activităților de orientare școlară și profesională, desfășurate în fiecare an școlar în școală.

Activitatea Grupului Educativa se bazează pe cunoștințe despre sistemele educaționale internaționale, o largă rețea de contacte cu universități internaționale, legăturile cu tineri români studenți și absolvenți de studii internaționale și experiența în implementarea a numeroase proiecte pentru tineri.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI