More

  Elevi fără educație. Au distrus o banca si un cos de gunoi. Parintii si-au cerut scuze si au fost amendati

  Array

  Deşi Parcul Municipal este amenajat de nici un an cu mobilier stradal nou, acest lucru nu este important pentru tinerii teribilişti dornici de adrenalină care strică tot ce le iese în cale de la bănci la coşuri de gunoi, din motive doar de ei ştiute.
  Aseară în jurul orei 20 poliţiştii locali au surprins doi elevi în timp ce vandalizau băncile din Parcul Municipal. B. Alexandru de 15 ani din Cozmeşti, comuna Stolniceni Prăjescu, şi R. Constantin în vârstă de 14 ani din Paşcani s-au apucat să smulgă băncile şi coşurile de gunoi fixate în beton de pe insuliţă.

  Luaţi la întrebări de poliţiştii copii nu au avut o explicaţie pentru fapta lor dar au ţinut să precizeze că le pare rău.
  Oamenii legii au chemat părinţii minorilor la faţa locului iar în prezenţa acestora i-a sancţionat pe adolescenţi cu câte 100 lei. Nu au scăpat de sancţiuni nici reprezentanţii legali ai minorilor, aceştia fiind amendaţi cu 500 lei fiecare.

  Reamintim că lucrările de modernizare a Parcului Municipal au fost finalizate la sfârşitul anului trecut, iar valoarea toată a investiţiei a depăşit 2 mil lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI