20.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Elevi din Paşcani şi Târgu Frumos la un concurs naţional de dans modern

Mai multi elevi din Pascani, Harlau, Targu-Frumos, Valea-Seaca si Iasi participa sambata, 30 martie, la Concursul National de Dans Modern si Traditional „Impreuna pentru viitor”, la Colegiul National de Arta „Octav Bancila”. Actiunea, organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, face parte din Strategia Nationala de Actiune Comunitara, iar pana in prezent s-a inscris 7 formatii de dans din 13 scoli.
Printre acestea se numara si formatia „Trinity” – parteneriat intre Liceul Tehnologic Special Trinitas si Liceul Teoretic Ion Neculce Targu Frumos, formaţia „Busuiocul” – parteneriat între Şcoala Gimnazială Specială Paşcani şi Liceul Tehnologic Valea Seacă – structura Conţeşti si formaţia „Prichindeii dansatori” de la Şcoala Gimnazială Pârcovaci, oraş Hârlău.

Formatia „Busuiocul”, alcatuita din 12 elevi de clasa a VIII-a, participa pentru a doua oara la acest concurs si se pregatesc din greu sa fie fruntasi in competitie. Anul trecut au luat premiul I la faza judeteana, iar la faza nationala, ce a avut loc la Craiova, au castigat o excursie, in care au vizitat obiectivele turistice din acea zona.

Mentionam ca la concurs participa peste 100 de elevi, care provin din medii sociale defavorizate sau din scolile de masa.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow