More

  Elevi din Paşcani şi Târgu Frumos la un concurs naţional de dans modern

  Array

  Mai multi elevi din Pascani, Harlau, Targu-Frumos, Valea-Seaca si Iasi participa sambata, 30 martie, la Concursul National de Dans Modern si Traditional „Impreuna pentru viitor”, la Colegiul National de Arta „Octav Bancila”. Actiunea, organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, face parte din Strategia Nationala de Actiune Comunitara, iar pana in prezent s-a inscris 7 formatii de dans din 13 scoli.
  Printre acestea se numara si formatia „Trinity” – parteneriat intre Liceul Tehnologic Special Trinitas si Liceul Teoretic Ion Neculce Targu Frumos, formaţia „Busuiocul” – parteneriat între Şcoala Gimnazială Specială Paşcani şi Liceul Tehnologic Valea Seacă – structura Conţeşti si formaţia „Prichindeii dansatori” de la Şcoala Gimnazială Pârcovaci, oraş Hârlău.

  Formatia „Busuiocul”, alcatuita din 12 elevi de clasa a VIII-a, participa pentru a doua oara la acest concurs si se pregatesc din greu sa fie fruntasi in competitie. Anul trecut au luat premiul I la faza judeteana, iar la faza nationala, ce a avut loc la Craiova, au castigat o excursie, in care au vizitat obiectivele turistice din acea zona.

  Mentionam ca la concurs participa peste 100 de elevi, care provin din medii sociale defavorizate sau din scolile de masa.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI