More

  Elevi din Paşcani şi Târgu Frumos la un concurs naţional de dans modern

  Array

  Mai multi elevi din Pascani, Harlau, Targu-Frumos, Valea-Seaca si Iasi participa sambata, 30 martie, la Concursul National de Dans Modern si Traditional „Impreuna pentru viitor”, la Colegiul National de Arta „Octav Bancila”. Actiunea, organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, face parte din Strategia Nationala de Actiune Comunitara, iar pana in prezent s-a inscris 7 formatii de dans din 13 scoli.
  Printre acestea se numara si formatia „Trinity” – parteneriat intre Liceul Tehnologic Special Trinitas si Liceul Teoretic Ion Neculce Targu Frumos, formaţia „Busuiocul” – parteneriat între Şcoala Gimnazială Specială Paşcani şi Liceul Tehnologic Valea Seacă – structura Conţeşti si formaţia „Prichindeii dansatori” de la Şcoala Gimnazială Pârcovaci, oraş Hârlău.

  Formatia „Busuiocul”, alcatuita din 12 elevi de clasa a VIII-a, participa pentru a doua oara la acest concurs si se pregatesc din greu sa fie fruntasi in competitie. Anul trecut au luat premiul I la faza judeteana, iar la faza nationala, ce a avut loc la Craiova, au castigat o excursie, in care au vizitat obiectivele turistice din acea zona.

  Mentionam ca la concurs participa peste 100 de elevi, care provin din medii sociale defavorizate sau din scolile de masa.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet