10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Elevi din Paşcani şi Hîrlău premiaţi de EON pentru rezultate foarte bune la școală

Elevi de notă 10. În cadrul unei campanii desfăşurate de EON România, din cei 10 elevi din ultimul an de gimnazială, care au fost selectaţi de către companie şi care au bifat toate condiţiile cerute se află şi doi elevi din Paşcani şi unul din Hîrlău, restul fiind de la şcolile din Iaşi.

EON PREMII ELEVI

La aniversarea a zece ani de existenţa pe piaţă energiei din ţară România, Compania EON derulează proiectul „10 elevi de notă 10”, prin care premiază 10 elevi din fiecare judeţ a României care îndeplinesc următoarele condiţii: sunt elevi în clasa a VIII-a, în primii trei ani de gimnaziu au obţinut numai medii de 10, au participat şi au rezultate bune la olimpiadele şi la concursurile şcolare, s-au implicat în acţiuni extraşcolare la nivelul comunităţii locale, iar venitul net al familiei nu depăşeşte 3 000 de lei.

Este vorba despre Cezar Iustinian Lupu şi Radu Andrei Roşu, ambii de la Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” Paşcani şi Teodosia Tenchiu de la Şcoală Gimnazială „Petru Rareş” Hîrlău. Toţi au participat la numeroase concursuri şi olimpiade şcolare de unde s-au întors cu premii.

Premiile vor fi date celor “10 elevi de notă 10” din judeţul Iaşi luni, 6 aprilie, de la ora 11, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi de către reprezentanţii Companiei EON România, cei care au şi selectat dosarele primite.

Printre premianţi se mai află urmatorii elevi de la scolile din Iasi: Agheorghiesei Ana – Liceul Pedagogic „Vasile Lupu”, Diac Delia Ana – Liceul Teoretic „Miron Costin”, Cărţaş Maria-Miruna – Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”, Munteanu-Alexandru, Teodora-Iuliana – Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, Petcu Diana Gabriela – Şcoală Gimnazială „Ştefan Barsanescu”, Negau Dimitrie Horia – Colegiul „Costache Negruzzi” şi Petrescu Bianca Alexandra – Colegiul Naţional.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow