18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Elevi din Hârlău la concursuri de karting şi automodelism

Patru elevi de la Clubul Copiilor Harlau se pregatesc intens pentru un concurs judetean de karting. Competitia va avea loc sambata, 22 iunie a.c., la Iasi , unde sunt asteptati concurenti din Pascani, Raducaneni, Iasi si Podu Iloaiei.

Participantii din Harlau, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, se pregatesc intens pentru a castiga aceasta competitie. Fac antrenamente aproape in fiecare zi si asculta intocmai sfaturile antrenorului, pentru ca astfel au castigat numeroase concursuri.

Mihai Gaşpar, este antrenor la Clubul Copiilor de 33 ani. Iubeste meseria pe care o practica, pentru investeste in copii timp si invatatura si este rasplatit cu performante.

Si elevii de la cercul de automodelism se pregatesc pentru doua competitii: Campionatul National de la Vaslui si cel de navomodelism de pe Lacul Amara, Ialomita, unde anul trecut au castigat locul 6 pe tara. Navele sunt construite de catre elevi in ateliere pe decursul unui aproximativ un an, dupa anumite schite si planuri si sunt puse in miscare de catre motoare speciale.

Alte articole