More

  Elevi de la Tătăruși pe scena Ateneului din Iași

  Array

  Ansamblul “Muguraşii” din Tatarusi vor urcă mâine pe scena Ateneului din Iaşi. Pe parcursul unei ore vor susţine un concert caritabil, iar fondurile obţinute vor fi donate familiilor de refugiaţi din Ucraina. Vor fi prezenţi însă şi alţi elevi de la şcoli din judeţul Iaşi.

  Ansamblul folcloric “Muguraşii” şi trupa de teatru “Ridendo” din Tatarusi vor susţine mâine, 19 septembrie, începând cu ora 11.00 un spectacol caritabil. Mai exact, un număr de 23 artişti din localitate vor urca mâine pe scena de la Ateneul Tătăraşi din Iaşi, unde vor susţine o reprezentaţie de aproximativ o ora. Tematica spectacolului reprezintă disputa dintre nou şi vechi unde se vor îmbina momente folclorice cu scenete de teatru şi dans modern.

  Pe lângă artiştii din Tătăruși şi alţi elevi de la liceul Tehnologic din localitate vor participa la festival în calitate de spectatori manifestând astfel solidaritatea cu familiile ucrainene afectate de conflictele armate.
  Nu se plăteşte bilet, însă vor fi amenajate urne la intrarea în sala unde se va desfășura festivalul spectatorii care doresc să sprijine refugiaţii din Ucraina pot face donaţii.

  Spectacolul este organizat în parteneriat cu Liceul de informatică “Grigore Moisil” din Iaşi şi face parte dintr-un proiect de voluntariat “Solidari cu cei de lângă noi! – 112 pentru Ucraina”.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet