Array

Elevi de la Tătăruși pe scena Ateneului din Iași

Ansamblul “Muguraşii” din Tatarusi vor urcă mâine pe scena Ateneului din Iaşi. Pe parcursul unei ore vor susţine un concert caritabil, iar fondurile obţinute vor fi donate familiilor de refugiaţi din Ucraina. Vor fi prezenţi însă şi alţi elevi de la şcoli din judeţul Iaşi.

Ansamblul folcloric “Muguraşii” şi trupa de teatru “Ridendo” din Tatarusi vor susţine mâine, 19 septembrie, începând cu ora 11.00 un spectacol caritabil. Mai exact, un număr de 23 artişti din localitate vor urca mâine pe scena de la Ateneul Tătăraşi din Iaşi, unde vor susţine o reprezentaţie de aproximativ o ora. Tematica spectacolului reprezintă disputa dintre nou şi vechi unde se vor îmbina momente folclorice cu scenete de teatru şi dans modern.

Pe lângă artiştii din Tătăruși şi alţi elevi de la liceul Tehnologic din localitate vor participa la festival în calitate de spectatori manifestând astfel solidaritatea cu familiile ucrainene afectate de conflictele armate.
Nu se plăteşte bilet, însă vor fi amenajate urne la intrarea în sala unde se va desfășura festivalul spectatorii care doresc să sprijine refugiaţii din Ucraina pot face donaţii.

Spectacolul este organizat în parteneriat cu Liceul de informatică “Grigore Moisil” din Iaşi şi face parte dintr-un proiect de voluntariat “Solidari cu cei de lângă noi! – 112 pentru Ucraina”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...