More

  Elevi de la Tătăruși pe scena Ateneului din Iași

  Array

  Ansamblul “Muguraşii” din Tatarusi vor urcă mâine pe scena Ateneului din Iaşi. Pe parcursul unei ore vor susţine un concert caritabil, iar fondurile obţinute vor fi donate familiilor de refugiaţi din Ucraina. Vor fi prezenţi însă şi alţi elevi de la şcoli din judeţul Iaşi.

  Ansamblul folcloric “Muguraşii” şi trupa de teatru “Ridendo” din Tatarusi vor susţine mâine, 19 septembrie, începând cu ora 11.00 un spectacol caritabil. Mai exact, un număr de 23 artişti din localitate vor urca mâine pe scena de la Ateneul Tătăraşi din Iaşi, unde vor susţine o reprezentaţie de aproximativ o ora. Tematica spectacolului reprezintă disputa dintre nou şi vechi unde se vor îmbina momente folclorice cu scenete de teatru şi dans modern.

  Pe lângă artiştii din Tătăruși şi alţi elevi de la liceul Tehnologic din localitate vor participa la festival în calitate de spectatori manifestând astfel solidaritatea cu familiile ucrainene afectate de conflictele armate.
  Nu se plăteşte bilet, însă vor fi amenajate urne la intrarea în sala unde se va desfășura festivalul spectatorii care doresc să sprijine refugiaţii din Ucraina pot face donaţii.

  Spectacolul este organizat în parteneriat cu Liceul de informatică “Grigore Moisil” din Iaşi şi face parte dintr-un proiect de voluntariat “Solidari cu cei de lângă noi! – 112 pentru Ucraina”.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI