More

  Elevi de la CF Unirea Pașcani la campionatul național de dezbateri

  Array

  O echipă formată din trei elevi şi profesorul însoţitor Fedeleş Cătălina de la Colegiul Tehnic CF Unirea Paşcani a plecat la campionatul naţional de dezbateri pentru începători. Participarea la faza naţională a fost posibilă ca urmare a calificării obţinute în urma campionatului regional, care a avut loc la Iaşi în noiembrie 2013.

  Campionatul naţional de dezbateri academice pentru elevii de liceu are loc la Ploieşti în perioada 11 – 13 ianuarie 2014.

  În prima zi au loc patru runde a câte o oră fiecare, cu trei discursuri constructive şi unul sumativ, cu trei teme, din care două au fost anunţate din timp şi una anunţată cu o oră înainte. Cele două teme anunţate sunt „Tinerii români care lucrează în străinătate aduc mai degrabă un beneficiu României” şi „O carieră artistică dăunează copiilor până în 14 ani”.

  Echipa de la Colegiul Tehnic CF Unirea Paşcani este formată din elevii Flavia Răţoi, Iulian Puiu şi Cornelia Timofte. Profesor coordonator este Daniela Orăşanu.

  echipa cf unirea dezbateri

  Campionatul este organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale în parteneriat cu Asociaţia Română de Dezbateri Academice (ARDOR) şi cu Asocoaţia Română pentru Gândire şi Oratorie (ARGO). Acest proiect educaţional este menit să îndrume tinerii elevi pasionaţi de dezbateri spre “sportul” de performanţă şi excelenţă al dezbaterilor academice. Dezbaterile academice reprezintă un mediu de învăţare atât în ceea ce priveşte abilităţile de discurs public şi gândire critică cât şi în ceea ce priveşte temele discutate. bittv.info

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp