21.2 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

ELEVI DE EXCEPȚIE, PREMIAȚI DE PRIMĂRIA PAȘCANI. În următoarea ședință de Consiliu Local vor primi câte 1000 de lei

Vești bune pentru absolveții de nota 10 și pentru cei care fac cinste comunității peste hotare: 4 elevi merituoși vor fi premiați de Primăria Pașcani cu câte 1000 de lei.
După exemplul dat de autoritățile județene, Primăria Municipiului Pașcani a hotărât în ultima ședință de consiliu local de la sfârșitul lunii trecute de pe 31 iulie, să recompenseze în mod deosebit elevii care au mers mai departe de performanțele anilor de gimnaziu și de liceu, reușind să se remarce prin rezultate de excepție.

Este vorba despre 4 elevi, 2 dintre ei absolvenți de gimnaziu și liceu cu media 10 și 2 cu rezultate de excepție în diferite competiții de peste hotare.

Astfel Miriam Georgiana Hobincă de la Liceul Teoretic ”Miron Costin” și Traian Chiuariu de la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” din localitate, care au absolvit cu media 10 anii de gimnaziu, respectiv liceu, vor primi câte 1000 de lei din partea autorității locale. Cu aceeași sumă urmează să fie recompensați alți 2 pășcăneni cu rezultate excepționale: Laura Cornei, elevă a Colegiului Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, campionă mondială la dezbateri în urma unui concurs de profil desfășurat la Oxford la începutul lunii iulie și Cristian Alexandru Frunză, olimpic internațional, medaliat cu aur la fizică.

Precizăm că premierea elevilor va fi susținută din bugetul de venituri și cheltuieli categoria Cultură, Recreere și Religie, iar cei 4 elevi de excepție vor primi banii alocați lor și vor fi felicitați în cadrul următoarei ședințe de Consiliu Local ce se va desfășura la sfârșitul acestei luni.

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...