14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

ELEVI DE EXCEPȚIE, PREMIAȚI DE PRIMĂRIA PAȘCANI: 1000 de lei, diplome și flori pentru cei mai isteți pășcăneni

Vești bune pentru absolvenții de nota 10 și pentru cei care fac cinste comunității peste hotare: Astăzi la începutul ședinței de consiliu local la Primăria Municipiului Pașcani, 4 elevi merituoși, 2 dintre ei absolvenți de gimnaziu și liceu cu media 10 și 2 cu rezultate de top la diferite competiții de peste hotare, au fost premiați în cadru festiv , fiind recompensați cu câte 1000 de lei.

După exemplul dat de autoritățile județene, Primăria Municipiului Pașcani a hotărât în ultima ședință de consiliu local de la sfârșitul lunii trecute de pe 31 iulie, să răsplătească în mod deosebit elevii care au mers mai departe de performanțele anilor de gimnaziu și de liceu, reușind să se remarce prin rezultate excepționale și ridicând prestigiul comunității.
Astfel Miriam Georgiana Hobincă de la Liceul Teoretic ”Miron Costin” și Traian Chiuariu de la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” din localitate, care au absolvit cu media 10 anii de gimnaziu, respectiv liceu, au primit flori, diplome și câte 1000 de lei din partea autorității locale, prin intermediul primarului Dumitru Pantazi.
copii premiati
Aceleași felicitări și recompense au fost acordate și Laurei Cornei, elevă a Colegiului Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, campionă mondială la dezbateri în urma unui concurs de profil desfășurat la Oxford, la începutul lunii iulie.
premiantiii
Pe lista premianților se află și Cristian Alexandru Frunză, olimpic internațional, medaliat cu aur la fizică, însă acesta nu a fost prezent la eveniment, urmând ca premiul să-i fie trimis ulterior.

Precizăm că premierea celor 4 elevi de elită a fost susținută din bugetul de venituri și cheltuieli, categoria Cultură, Recreere și Religie, fiind primul an în care rezultate de acest fel sunt evidențiate și recompensate în mod deosebit de autoritățile locale, pentru a sprijini performanța și a stimula pe cei care prin rezultatele lor, fac cinste municipiului.

Alte articole