More

  Elevi de clasa a VI-a de la Colegiul Sadoveanu într-o tabără internațională de limba engleză

  Array

  Un grup de elevi de la Colegiul Sadoveanu au avut parte recent de o experiență inedită. Deși de abia au terminat clasa a V-a, ei au participat la o tabără internațională, iar timp de o săptămână întreagă au vorbit mai mult în limba engleză.

  Tabăra a fost organizată în zona Voroneț, Gura Humorului în perioada 26 iunie – 4 iulie, sub titlul ”English is fun…tastic” , iar programul activităților a fost provocator și interesant. Astfel, copiii au avut parte atât de distracție, cât și de perioade de învățare prin joc.

  Fie că e vorba de paintball, înnot, tiroliană sau cursuri interactive de limba engleză, toate activitățile s-au desfășurat în aer liber, participanții din toate zonele țării fiind entuziasmați de o experiență unică trăită pe meleaguri românești, în limba engleză.paint
  Cursurile și mare parte din activități au fost susținute de studenți britanici, vorbitori înnăscuți de limba engleză. Elevii de la Colegiul Sadoveanu au legat cu aceștia prietenii frumoase, bucurându-se că au reușit să învețe atât de multe lucruri, comunicând prin intermediul unei limbi internaționale, motiv pentru care au devenit la rândul lor mici pedagogi, învățându-i și ei pe britanici câteva cuvinte și scurte propoziții în limba română.

  Nici distracția nu a lipsit, în fiecare seară fiind organizate petreceri în cadrul cărora copiii au învățat pași noi de dans așezați în coregrafii interesante și au participat la concursuri de Miss și Mister. Pășcănenii s-au remarcat și din acest punct de vedere, titlurile de Miss- locurile I, II si III fiind obținute de elevele de la Sadoveanu- Alicia Andreea Dediu, Ana- Maria Buciumanu si Vladina- Ioana Jitaru., iar cel de Mister a fost acordat lui Marco Balauță, care a impresionat publicul și juriul cu un număr excelent de beat box.
  dans
  Bineînțeles că nu au lipsit excursiile organizate în această zonă la obiective reprezentative pentru arta și cultura românească, cum ar fi Mănăstirea Voroneț,Muzeul Etnografic sau Cetatea de Scaun a Sucevei, unde și voluntarii din străinătate au fost impresionați, deoarece erau pentru prima dată în România.
  excursie
  Menționăm că elevii au fost însoțiți de 3 profesori, Elisabeta Harățu, Ionuț Harățu și Oana Harhată, iar tabăra a fost organizată într-un regim de 4 stele de ”Andreea’s Club” din Piatra Neamț, iar părinții elevilor au plătit pentru această experiență de vis, 1120 de lei, sumă meritată din plin deoarece copiii și-au perfecționat nu numai capacitatea de comunicare într-o limbă strină, ci au dobândit abilități de viață și amintiri de neuitat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Fotbalistul Crețu a scos la licitație, pentru Nicoleta, tricoul cu care a jucat la Națională

  La nivelul judeţului Iaşi se organizează în această perioadă diverse acţiuni de strângere de fonduri pentru Nicoleta, o tânără in vârstă de 17, din...

  Hârlău: Un bărbat de 71 de ani ar fi furat un telefon de ultima generație din buzunarul unei femei

  La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au identificat un bărbat de 71 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii...

  Tânăr arestat după ce ar fi furat parfumuri si produse comestice dintr-o societate din Târgu Frumos

  La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au identificat doi tineri, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI