18.8 C
Paşcani
joi, septembrie 29, 2022

Eleve de la Stolniceni, locul III la un concurs national multicultural

- Advertisement -

Un echipaj format din trei eleve de la Scoala Profesionala Stolceni-Prajescu a obtinut locul al III-lea la un concurs national multicultural. Competitia s-a desfasurat la Oradea, la Liceul Teoretic „Aurel Lazar”, iar echipa „Brastol” (Bratesti – Stolniceni), formata din Patrisia Nenica, Andreea Marcu și Larisa Maxim, sub coordonarea cadrelor didactice, Andreea Pintilie și Galina Isaeva, a reusit sa impresioneze juriul.

Tema concursului, cu titlul „Calatoria mea interculturala”, a constat in alegerea unei persoane considerata model pentru elevi.

Printre activitatile din cadrul concursului, elevele si-au prezentat portul popular, traditiile si limba lor, au participat la o parada a costumelor si la o seara multiculturala.

Mentionam ca evenimentul s-a desfășurat în perioada 22-24 martie, la Liceul Teoretic Aurel Lazăr, Oradea iar participantii au venit din toate colțurile țării, reprezentând majoritatea minoritățile naționale din România (aromâni, bulgari, cehi, croați, evrei, greci, italieni, lipoveni, maghiari, polonezi, rromi, ruși, sârbi, slovaci, tătari, turci, ucraineni).

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow