24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Elevă violată de o brută de 48 de ani la marginea oraşului, ziua

Agresorul fetei de numai 14 ani este un bărbat în toată firea, mecanic de meserie. După viol, fata rătăcea prin gară, fiind din Cotnari, şi s-a confesat unei femei necunoscute, care a sunat apoi imediat la Poliţie. Agresorul a fost prins rapid şi apoi arestat.
oftele animalice de sex ale unui ieşean l-au băgat în arest după ce a violat o minoră într-un lan de porumb de la marginea Iaşului. După viol, fata a povestit îngrozită totul unei ieşence, care a anunţat Poliţia. Violatorul a fost prins imediat de o patrulă de la Secţia 2 Gară.

S-a confesat unei necunoscute, la Gară

Pe scurt, ieşeanul în vârstă de 48 de ani a sedus-o pe minora în vârstă de 14 ani, consăteancă cu el, să vină la oraş cu autobuzul, a plimbat-o pe la mai multe terase din municipiul Iaşi, apoi a dus-o într-un lan de porumb din localitatea Horleşti şi a violat-o. Agresiunea a avut loc în urmă cu exact o săptămână, pe data de 14 august. Dumitru Mălăuţă în vârstă de 48 de ani, din Cotnari, a adus-o în Iaşi pe minora de 14 ani, păcălind-o. Cei doi au stat la mai multe terase de prin municipiul Iaşi. Apoi, fata a fost convinsă să meargă cu el. Bărbatul a mers cu fata spre comuna Horleşti, unde acesta se pare că nu a mai rezistat tentaţiei şi poftelor sexuale şI a târât-o pe fată într-un lan de porumb aflat pe marginea drumului. Bărbatul a lovit-o de mai multe ori pe minoră, apoi a avut un contact sexual normal cu ea, după care a lăsat-o să plece. După câteva ore, adică în jurul orei 22.30, fata a ajuns undeva prin zona Gării, minora povestind prin ce a trecut unei femei căreia i-a atras atenţia prin starea sa, iar aceasta a sunat imediat la Poliţie. După audieri, poliţiştii Secţiei 2 Gară l-au prins pe individ prin zona Autogării şi l-au dus la audieri. Aici, acesta le-a spus poliţiştilor că faptul s-ar fi consumat cu acordul fetei, însă minora a negat.

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.2 °
24 °
65 %
2kmh
98 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
27 °
mie
27 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI