8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

UPDATE – Elevă dispărută la Hîrlău. A plecat la școală și nu s-a mai întors

UPDATE – Adolescenta s-a intors acasa, dupa ce si-a petrecut noapte pe o banca in Gara la Botoşani, oraş situat la 50 de kilometri de Hârlău.

Stirea initiala –

Disperare pentru o familie. Fata acestora, eleva eminenta la Colegiul din Hirlau a plecat de acasa fara sa spuna vreo vorba. Mai mult, fata in clasa a IX a a venit ieri la scoala, a stat la cursuri si apoi a plecat, lasand rucsacul in banca. Parintii Ioanei au intrat in alerta cand s-a inserat si copilul lor nu a ajuns acasa. Mai mult, telefonul ii este inchis. Politia a intrat pe fir, iar cercetarile continua.

ioana smaranda disparuta 2

Ioana Smaranda Cimpoi are 15 ani si este data in urmarire nationala. Adolescenta nu s-a mai intors acasa de ieri dupa amiaza. Ieri a fost la cateva ore de curs, la scoala, insa nu a stat pana la finalul programului.

Directorul unitatii de invatamant din Hirlau, profesorul Aurel Neicu o stie ca fiind o eleva foarte buna, a facut gimnaziala tot la Colegiul, terminand clasa a VIII a cu media 9. Mai mult, in clasa a IX a are medii de 10 la obiectele principale si este inscrisa si in trupa de teatru a scolii.

Parintii au alertat conducerea scolii si politia, care au dat-o in urmarire nationala.

Mentionam ca adolescena in varsta de 15 ani a avut o mica discutie in contradicatriu cu parintii ei, iar la scoala nu a parut ca fiind abatuta, spun colegii ei. Ioana Smaranda Cimpoi are aproximativ 160 cm si parul lung de culoare saten deschis. Cine o vede poate da relatii la 112.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT – sursa foto facebook

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow