8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Eleva batuta in fata scolii. Batausul a fost amendat

Un nou caz de agresiune la o scoala din Pascani. O eleva a fost injurata si lovita in apropierea unitatii de invatamant la care frecventeaza cursurile. Agresorul, care ar fi chiar fostul ei iubit, a fost identificat de oamenii legii si s-a ales doar cu o amenda de cateva sute de lei.

O tanara din Pascani a fost injurata si lovita in apropierea scolii unde invata. Incidentul s-a petrecut ieri in fata Liceului Tehnologic Mihai Busuioc din zona Vale. Adolescenta de 19 ani a fost abordata de un tanar, cu care ar fi avut o relatie in trecut. Dupa un schimb de replici, acesta a inceput sa o injure si chiar sa o loveasca. La fata locului a fost chemata o patrula de politie.

Oamenii legii l-au identificat pe bataus, in persoana lui Bogdan Doboseru. Acesta a scapat doar cu o amenda, de 200 de lei, potrivit celor spuse de reprezentantii de la Inspectoratul de Politie Judetean Iasi.

Mentionam ca nu este pentru prima data cand astfel de cazuri se intampla in scolile din Pascani, multi dintre batausi alegandu-se doar cu amenzi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow