More

  Elev păşcănean în finala concursului „Cangurul“

  Array

  mihnea

  Un elev pascanean va reprezenta orasul nostru la faza finala a unui concurs lingvistic, sectiunea engleza. Este vorba despre Mihnea Haratu, elev in clasa a V a la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pascani. Baiatul, cu rezultate deosebite la invatatura, a reusit sa obtina punctaj maxim la sectiunea de baraj a cunoscutului concurs. La competitie au participat sute de elevi din tot judetul.

  Emotionat, elevul se pregateste intens si acasa si cu profesorul indrumator, Irina Vieru, pentru proba finala, ce va avea loc pe 27 aprilie, la Colegiul Naţional “Sfântul Sava” din Bucuresti pentru a lua unul dintre premiile puse in joc. Este vorba despre tabare si excursii in Europa si Romania sau produse din partea sponsorilor, ce constau in bani si carti de specialitate.

  Concursul consta in 50 de întrebări de tip grilă. Mentionam ca elevul a participat la toate concursurile scolare de limba engleza de tip Smart sau Winners. Pe 27 aprilie, va merge la Bucuresti si fratele acestuia, Codrin, elev in clasa a VI a la acelasi liceu, unde va concura la limba franceza a aceluiasi concurs. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet