19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Elev din Pașcani în stare gravă dupa ce a consumat etnobotanice și alcool

Un elev, in varsta de 14 ani, din Pascani a ajuns ieri, 28 februarie a.c, in stare grava la spital dupa ce a consumat alcool si etnobotanice. C.V., elev al scolii Iordache Cantacuzino, se afla in timpul unei ore de curs cand i s-a facut rau, iar profesorul a sunat la numarul de urgente 112. A fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, unde i s-a acordat primul ajutor iar a apoi a fost trimis cu o ambulanta la Spitalul Sf. Maria din Iasi. Copilul a declarat medicilor ca a consumat bauturi alcoolice si etnobotanice.

Potrivit directorului unitatii de invatamant, Daniela Simion, desi elevul avea ore de la ora 13:00 a ajuns la scoala abia la ora 16:00. Profesorul de servici a fost cel care a observat ca baiatul nu se simtea bine si acuza dureri foarte puternice la cap.

In continuare, conducerea unitatii a demarat o ancheta, mai ales ca elevul este repetent si in ultimul timp nu a mai trecut pe la scoala.

Concomitent cu ancheta scolara, politistii pascaneni fac cercetari pentru a se stabili de unde a procurat minorul aceste substante interzise.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow