More

  Elev din Pașcani în stare gravă dupa ce a consumat etnobotanice și alcool

  Array

  Un elev, in varsta de 14 ani, din Pascani a ajuns ieri, 28 februarie a.c, in stare grava la spital dupa ce a consumat alcool si etnobotanice. C.V., elev al scolii Iordache Cantacuzino, se afla in timpul unei ore de curs cand i s-a facut rau, iar profesorul a sunat la numarul de urgente 112. A fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, unde i s-a acordat primul ajutor iar a apoi a fost trimis cu o ambulanta la Spitalul Sf. Maria din Iasi. Copilul a declarat medicilor ca a consumat bauturi alcoolice si etnobotanice.

  Potrivit directorului unitatii de invatamant, Daniela Simion, desi elevul avea ore de la ora 13:00 a ajuns la scoala abia la ora 16:00. Profesorul de servici a fost cel care a observat ca baiatul nu se simtea bine si acuza dureri foarte puternice la cap.

  In continuare, conducerea unitatii a demarat o ancheta, mai ales ca elevul este repetent si in ultimul timp nu a mai trecut pe la scoala.

  Concomitent cu ancheta scolara, politistii pascaneni fac cercetari pentru a se stabili de unde a procurat minorul aceste substante interzise.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet