More

  Elev bătut cu pumnii în apropierea Colegiului Tehnic CF „€œUnirea”

  Array

  Elev agresatViolenta in scoli ia amploare. Astazi, in jurul orelor 11:00, un elev de numai 13 ani, al Colegiului Tehnic CF “Unirea” a fost agresat de trei baieti chiar in apropierea unitatii de invatamant.

  Copilul, dupa ce a scapat de furia agresorilor si-a sunat ingrozit mama care a venit intr-o fuga la scoala.

  Bogdan Prisacaru invata in corpul A al scolii si este elev in clasa a VI-a A. Din spusele copilului, reiese faptul ca ceilalti baieti, cu cateva clase mai marei, au premeditat agresiunea si l-au asteptat pana a iesit de la ore. In momentul in care a pasit in afara scolii, baiatul a fost lovit in spate si impins in gardul scolii unde a primit mai multi pumni. Elevul a reusit sa recunoasca numai pe unul dintre agresori care ar fi fratele unui coleg de clasa.

  Mama copilului nu a dorit sa fie inregistrata dar a declarat ca nu intelege cum fiul ei a putut sa isi ia bataie chiar in apropierea cabinei in care paznicul trebuia sa fie prezent.

  Acojocaritei Dumitru, cel care asigura paza unitatii de invatamant a declarat reporterilor TV BIT ca nu a observat un astfel de incident si ca in permanenta s-a aflat in constructia de la intrare.

  Diriginta clasei a VI-a A, Carmen Marcu, a confirmat bataia primita de elevul ei si a precizat ca la nivelul unitatii a fost demarata o ancheta iar daca la finalizarea ei se va stabili ca a fost vorba de o razbunare a unui coleg, se vor lua masuri drastice chiar pana la excluderea din scoala a vinovatului.

  La scurt timp, de la incident femeia impreuna cu copilul ei s-a prezentat la Politia Municipiului Pascani unde a depus o plangere pentru lovire.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI