More

  Elev bătut cu pumnii în apropierea Colegiului Tehnic CF “€œUnirea”

  Array

  Elev agresatViolenta in scoli ia amploare. Astazi, in jurul orelor 11:00, un elev de numai 13 ani, al Colegiului Tehnic CF “Unirea” a fost agresat de trei baieti chiar in apropierea unitatii de invatamant.

  Copilul, dupa ce a scapat de furia agresorilor si-a sunat ingrozit mama care a venit intr-o fuga la scoala.

  Bogdan Prisacaru invata in corpul A al scolii si este elev in clasa a VI-a A. Din spusele copilului, reiese faptul ca ceilalti baieti, cu cateva clase mai marei, au premeditat agresiunea si l-au asteptat pana a iesit de la ore. In momentul in care a pasit in afara scolii, baiatul a fost lovit in spate si impins in gardul scolii unde a primit mai multi pumni. Elevul a reusit sa recunoasca numai pe unul dintre agresori care ar fi fratele unui coleg de clasa.

  Mama copilului nu a dorit sa fie inregistrata dar a declarat ca nu intelege cum fiul ei a putut sa isi ia bataie chiar in apropierea cabinei in care paznicul trebuia sa fie prezent.

  Acojocaritei Dumitru, cel care asigura paza unitatii de invatamant a declarat reporterilor TV BIT ca nu a observat un astfel de incident si ca in permanenta s-a aflat in constructia de la intrare.

  Diriginta clasei a VI-a A, Carmen Marcu, a confirmat bataia primita de elevul ei si a precizat ca la nivelul unitatii a fost demarata o ancheta iar daca la finalizarea ei se va stabili ca a fost vorba de o razbunare a unui coleg, se vor lua masuri drastice chiar pana la excluderea din scoala a vinovatului.

  La scurt timp, de la incident femeia impreuna cu copilul ei s-a prezentat la Politia Municipiului Pascani unde a depus o plangere pentru lovire.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet