1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Elena Udrea, invitată de onoare la balul „Dansăm pentru şeniletă“. Evenimentul va avea loc la Iasi

Dezbaterea "Protejarea patrimoniului si dezvoltarea urbana" organizata de Grupul pentru Dialog Social si Revista 22, in Bucuresti

Elena Udrea va fi invitată de onoare la balul organizat de de­putata PDL Camelia Bogdănici pentru cumpărarea unei ambulanţe cu şenile.

Balul va fi organizat în sala Eminescu a hotelului Astoria, pe 21 noiembrie, primul dans urmând să aparţină consilierului judeţean Cătălin Moro­şanu.

„Nu am stabilit încă ce dans vom aborda pentru des­chi­dere. Mă bazez în această pri­vinţă şi pe Cătălin, care are experienţa de la «Dansez pentru tine». Oricum, din reacţiile pe care le-am avut până acum la ideea acestui bal de caritate, pot spune că sper ca «Dansăm pentru şeniletă» să fie un succes“, a declarat Bogdănici.

Deputata a precizat că a început împărţirea invitaţiilor de luni, primii care au confirmat prezenţa fiind colega de partid Elena Udrea şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adom­niţei. „Preşedintele CJ a pus condiţia ca primul dans după cel cu Moroşanu să fie al lui. Nu am putut decât să accept, iar în carneţelul de dans numele său va fi primul“, a spus Bogdănici.

Colecta de fonduri va fi organizată de fundaţia Doris din Bistriţa, în scopul strângerii de bani pentru achiziţionarea unei ambulanţe pe şenile fiind des­chisă şi o pagină de Facebook, „Dan­săm pentru Şeniletă“. Deputatul a apreciat valoarea achiziţiei la 35.000 euro, declarându-se optimistă cu privire la acoperirea sumei din donaţii.

„Ne-am gândit iniţial şi la o licitaţie cu obiecte donate, dar am renunţat la idee. Încă nu suntem obişnuiţi cu ideea de a licita nu pentru un obiect, ci pentru o cauză. Am speranţa însă că banii necesari vor fi strânşi. Ambulanţa pe şe­nile care există acum este de­păşită şi nu va mai putea fi folosită multă vreme“, a spus Bogdănici.

 

Sursa: Ziaruldeiasi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow