22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Elena Grosu, eleva de nota zece a Liceului Teoretic “Miron Costin”

Și promoția 2020 a Liceului Teoretic “Miron Costin”  și-a luat rămas bun de la anii de liceu. Munca, perseverența și seriozitatea cu care au privit cei patru ani se reflectă în media generală și, implicit, în cunoștințele asimilate pe parcursul acestei perioade. Cu statutul de șefa de promoție, fiind cea mai bună din generația sa, se mândrește eleva Elena Grosu, care a absolvit liceul cu media 10. Elena a studiat la profilul Științe ale Naturii și își dorește să urmeze cursurile Facultății de Medicină.

Pe pagina sa de facebook, directorul Liceului Teoretic “Miron Costin” din Pașcani, a transmis felicitari  proaspeților absolvenți.

„Dragi absolvenți,

Iată-ne în ultima zi de școală a promoției 2020, o promoție care a dat deja primul examen, cel al adaptării într-un context necunoscut. Tineri deosebiți care au reușit în cei patru ani de liceu să-și pună în valoare talentul și calitățile își iau astăzi ”La revedere!” de la cei cu care au pornit pe drumul cunoașterii și formării, alături de care au experimentat, s-au bucurat, s-au exprimat, au construit, au dăruit, au cântat, au dansat, au plantat, au pictat, au câștigat, au visat . Chiar dacă situația actuală ne ține la distanță, gândurile tuturor se îndreaptă spre acest moment cu aceeași emoție și nostalgie. Pentru noi, profesorii voștri, sunteți motive de bucurie, de speranță, de împlinire profesională, sunteți unici și speciali. Continuați să îndrăzniți, să fiți performanți, să vă faceți auzită vocea cu responsabilitate și inteligență! Mulțumesc tuturor pentru că ați reprezentat Miron, mulțumesc părinților, bunicilor că v-au susținut și că ne-au fost alături în acest drum al formării voastre! Felicitări fiecăruia pentru tot ce a realizat!

Felicitări Elena Grosu pentru seriozitate, ambiție, pentru patru ani de 10!

Succes la examenul de Bacalaureat!
Note așa cum vă doriți, noi începuturi pe măsura viselor voastre!

Și nu uitați….fiecare dintre voi este un învingător!” este mesajul postat de Mihaela Anușca, directorul Liceului Teoretic “Miron Costin” din Pașcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow