25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Eldorado-ul din parcul Pestisorul. Cladirea palatului Cantacuzino atacata din nou de hoti

palatul-cantacuzino-bunFurturile din palatul Cantacuzinilor continua. Un grup de cinci minori au fost prinsi in timp ce sustrageau cabluri, din instalatia electrica a cladirii.

Constructia in care Clubul Copiilor si-a desfasurat activitatea a devenit un adevarat Eldorado, pentru tot felul de persoane de etnie rroma care incearca sa profite de faptul ca palatul nu este pazit.

Agentii Politiei Locale, au identificat la sfarsitul saptamanii trecute, cinci minori de etnie roma, care incercau sa demonteze mai multe cabluri din cupru, din peretii cladirii. La vederea oamenilor legii, tinerii au incercat sa fuga cu aproximativ 400 de metri lineari de cablu, dar la scurt timp de la interventie au fost prinsi.
Grupul format din Neculai Inecatu, Leonard Fanu, Ionut Stan, din Pascani si Catalin Stan si Mihai Gabriel Stan din comuna Harmanesti a fost predat agentilor Politiei Pascani care au intocmit pe numele tinerilor, un dosar penal de furt calificat.

Pentru fapta lor, minorii sunt cercetati in stare de libertate iar daca vor fi gasiti vinovati risca pana la 15 ani de inchisoare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow