13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

El este noul șef al serviciului Rutier Iași!

După mai multe luni în care postul de șef al Serviciului Rutier Iași a fost liber, după organizarea unui concurs acesta a fost ocupat. Mihai Soric conduce de curând această structură din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Serviciul Rutier Iași, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean are un nou șef. Unul dintre cei mai perseverenți, dar autoritari politiști din cadrul IPJ a câștigat. Inspectorul Principal Mihai Soric a câștigat concursul organizat pe data de 24 iulie. Postul de șef al Serviciului Rutier Iași a rămas neocupat dupa pensionarea comisarului șef Liviu Zanfirescu.

Împuterniciți pentru ocuparea acestui post au fost, pe rând, comisarii Constantin Mosiesei și Adrian Ciopraga, dar și Dragos Moisuc. Mihai Soric a terminat studiile la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București, iar de opt ani iși desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, pe linie rutieră.

Reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI au discutat cu Mihai Soric, noul șef al Serviciului Rutier, și au aflat ce planuri de viitor are.

Îmi propun împreuna cu ai mei colegi să scad numărul accidentelor rutiere, mai ales numărul celor mortale. Avem o echipa formată din tineri și cred ca o sa meargă totul aăa cum trebuie“, a declarat șeful Serviciului Rutier Iași, inspector principal Mihai Soric.

Polițistul este văzut printre colegii săi un profesionist desăvârșit. Mihai Soric este căsătorit, tot cu o politistă. El împreuna cu soția sa Diana au două fetițe, în vârstă de 4 și 6 ani.

Mihai Soric are un frate geamăn, care este tot polițist. Acesta se numește Lucian Soric și este împuternicit șef la Biroul pentru Centrul Universitar. Noul șef al Serviciului Rutier este în concediu de odihnă deocamdată, însa în câteva zile va începe o nouă etapă din viața sa. Colegii lui Mihai Soric spun că atunci când lasă uniforma la finalul programului este un familist convins și un tată model.

Sursa: www.bzi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow