More

  El este noul șef al serviciului Rutier Iași!

  Array

  După mai multe luni în care postul de șef al Serviciului Rutier Iași a fost liber, după organizarea unui concurs acesta a fost ocupat. Mihai Soric conduce de curând această structură din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

  Serviciul Rutier Iași, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean are un nou șef. Unul dintre cei mai perseverenți, dar autoritari politiști din cadrul IPJ a câștigat. Inspectorul Principal Mihai Soric a câștigat concursul organizat pe data de 24 iulie. Postul de șef al Serviciului Rutier Iași a rămas neocupat dupa pensionarea comisarului șef Liviu Zanfirescu.

  Împuterniciți pentru ocuparea acestui post au fost, pe rând, comisarii Constantin Mosiesei și Adrian Ciopraga, dar și Dragos Moisuc. Mihai Soric a terminat studiile la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București, iar de opt ani iși desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, pe linie rutieră.

  Reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI au discutat cu Mihai Soric, noul șef al Serviciului Rutier, și au aflat ce planuri de viitor are.

  Îmi propun împreuna cu ai mei colegi să scad numărul accidentelor rutiere, mai ales numărul celor mortale. Avem o echipa formată din tineri și cred ca o sa meargă totul aăa cum trebuie“, a declarat șeful Serviciului Rutier Iași, inspector principal Mihai Soric.

  Polițistul este văzut printre colegii săi un profesionist desăvârșit. Mihai Soric este căsătorit, tot cu o politistă. El împreuna cu soția sa Diana au două fetițe, în vârstă de 4 și 6 ani.

  Mihai Soric are un frate geamăn, care este tot polițist. Acesta se numește Lucian Soric și este împuternicit șef la Biroul pentru Centrul Universitar. Noul șef al Serviciului Rutier este în concediu de odihnă deocamdată, însa în câteva zile va începe o nouă etapă din viața sa. Colegii lui Mihai Soric spun că atunci când lasă uniforma la finalul programului este un familist convins și un tată model.

  Sursa: www.bzi.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “Cîțu a provocat o criză în Alianță pentru a-și arăta mușchii în PNL”

  Reformele adevărate și eficiente se produc doar prin voință politică și prin cooperare; indiferent de popularitatea unor decizii sau a altora. Decizia de astăzi...

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet