30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Egal nemeritat pentru Csm Kosarom Pascani, organizatorii pregatesc surprize pentru public

 

 

 

 

 

Prima etapa din Liga a III a Seria I la fotbal, a adus fata in fata formatiile Csm Kosarom Pascani si Scm Petrotub Roman.

 

Organizatorii pascaneni s-au straduit sa ofere spectatorilor o atmosfera cat mai apropiata de meciurile din ligile superioare, astfel au montat sonorizare si au oferit premii publicului prezent in tribune. Vasile Avramuic, a prezentat festivitatile de deschidere si de premiere, iar 3 pascaneni s-au ales cu mingi si seturi de echipament sportiv. La urmatoarea partida disputata acasa sponsorii echipei promit cate 40 de premii pentru suporteri.

 

Partida dintre Csm Kosarom Pascani si Scm Petrotub Roman a fost una dominata de gazde, care au avut o posesie net superioara si peste 15 ocazii clare. Antrenorul formatiei pascanene, Adrian Kereszy, a facut toate cele 3 schimbari impuse de regulament cu toate acestea scorul a ramas alb dupa 90 de minute 0-0. Tot el crede ca este un rezultat nemeritat si ca echipa sa putea sa castige lejer meciul daca nu se jucau cu ocaziile.

 

Etapa viitoare CSM Kosarom sta, urmand ca pe data de 14 august 2012 sa intalneasca pe teren propriu formatia Aerostar Bacau.

 

Csm Kosarom: 1 Barladeanu Cosmin 4Such Sebastian 20 Olarita Daniel

6 Razlog Vladimir 18 Radu Daniel 7Nutescu Ionut 14Lipovanu Andrei

17Calugaru Marius 19Chmir Bogdan 9Maftei Petrica 21Caragea Adrian

Rezerve: 12 Cama Vlad 3Razlog Petru 5Agheorghiesei Ovidiu 10Rascu Cristian

15Toader Petrica 8Schiopu Mario 11Stiubei Bogdan

Antrenor Adrian Kereszy

 

Scm Petrotub Roman: 32Costea Cosmin 2Lupusoru Catalin 5Saritanu Andrei 6Ghidarcia Sergiu 18Ciobanu Daniel 10Popa Vasile 8Chirila Ionut 19Alexandru Marius 11Vulpe Constantin 9Harbuzaru Ioan

Antrenor Iosif Susanu

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow