More

  Egal dramatic pentru CS Kosarom. 2 – 2 acasa cu prima clasata a Ligii a III-a

  Array

  CS KOSAROM PASCANIMeci de infarct pentru suporterii echipei locale de fotbal CS Kosarom. Pascanenii au remizat astazi in compania primei clasate, FCM Dorohoi intr-un meci in care s-au inscris nu mai putin de patru goluri.

  Oaspetii au reusit sa intoarca dramatic rezultatul in finalul partidei dupa ce elevii antrenati de Dan Condurache au condus cu 2-0.

  Fotbalistii pascaneni au intrat la pauza cu scorul de 1 – 0 prin reusita lui Nemtanu. La scurt timp de la reluarea meciului, Viorica a mai inscris inca odata in poarta celor din Dorohoi.

  Bucuria gazdelor a durat pana in minutul 80, cand oaspetii au revenit in joc printr-un penalty acordat corect. La doar cinci minute, dupa o faza incurcata in careul pascanenilor, primii clasati au mai marcat odata obtinand un punct in deplasare.

  In urmatoarea etapa, CS Kosarom va juca tot acasa in compania formatiei Sporting Suceava, care se afla pe locul noua in clasament.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI