24.1 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022

Efectele campaniei de vaccinare la Pascani: activitati blocate, cheltuieli suportate din bugetul local

Campania de vaccinare impotriva Covid -19 a starnit nemultumiri la Pascani.
Cheltuielile pentru amenajarea celor 4 centre de vaccinare vor fi suportate de la bugetul local iar activitatile programate in locatiile respective vor fost suspendate.

Este vorba despre Casa Municipala de Cultura, salile de sport de la Clubul Sportiv Municipal si cea aflata in folosinta Colegiului Mihail Sadoveanu si fosta scoala din cartierul Fantanele unde isi desfasoara activitatea o grupa de copii de la o gradinita. Precizarile au fost facute de primarul Marius Pintilie in cadrul unei conferinte de presa. Edilul sustine ca a fost informat de Prefectura Iasi ca trebuie sa pregateasca cele patru locatii pentru a primi avizul Directiei de Sanatate Publica , si ca in cele 4 centre vor fi vaccinati si cetatenii din comunele invecinate. In acest context nota de plata ar trebui impartita cu primariile localitatilor respective, a cerut edilul pascanean, dar fara nici un rezultat.

Deocamdata nu se stie cand va incepe campania de vaccinare in randul cetatenilor si cat va dura. In acest context administratia locala trebuie sa gaseasca solutii pentru desfasurarea activitatilor culturale si sportive in alte locatii. Conform ultimilor raportari, la Pascani nu au mai fost inregistrate cazuri de infectari cu noul coronavirus, in ultima perioada.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow