15.5 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022
Array

Educație în limba engleză pentru prichindei, la Hîrlău. Școala particulară ”Happy Stars” și-a redeschis porțile

- Advertisement -

Grădinița ”Happy Stars” din Hârlău și-a deschis porțile astăzi pentru prichindeii care abia așteptau să se termine vacanța, pentru a reîncepe cursurile.
happy grADI
Încă din prima zi a lunii septembrie, cei mici au avut parte de o primire deosebită, fiind organizate pentru ei activități interactive, astfel încât reîntoarcerea în cadrul școlar să fie una cât mai plăcută.

Micuții de la această școală de nivel preșcolar și primar au aici posibilitatea să studieze în limba engleză de la o vârstă fragedă, iar părinții sunt încântați de educația primită de copiii lor prin metode moderne, în condiții optime și cu ajutorul unui personal pregătit pe măsură.
GRAAADI
Școala particulară, înființată în 2011 la Hârlău, oferă copiilor pe lângă cursurile obișnuite din programa de învățământ predate aici în limba engleză și alte activități atractive care urmăresc dezvoltarea armonioasă a potențialului fiecărui copil prin cursuri de pian, limba spaniolă sau chiar limba germană, începând din acest an.

Instituția are în prezent 3 grupe de grădiniță(mică,mijlocie și mare) fiecare dintre ele având maxim 12 copii, astfel încât educatorii și profesorii lor să aibă suficient timp și atenție pentru fiecare în parte.
copii gradinita
Din acest an, la nivelul acestei școli particulare din Hârlău vor fi și 2 grupe de învățământ primar, o clasă pregătitoare și o clasa I, urmând ca treptat clasele de să fie completate prin micuții care vor continua tot aici educația primită în anii de grădiniță, în limba engleză.

Precizăm că aici copiii pot urma fie un program normal, până la ora 12, fie o formă de program prelungit completată cu activități educative și recreative până la cel târziu ora 18.00, iar costul maxim lunar al acestor servicii nu depășește suma de 550 de lei pe lună.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow