More

  Educație în limba engleză pentru prichindei, la Hîrlău. Școala particulară ”Happy Stars” și-a redeschis porțile

  Array

  Grădinița ”Happy Stars” din Hârlău și-a deschis porțile astăzi pentru prichindeii care abia așteptau să se termine vacanța, pentru a reîncepe cursurile.
  happy grADI
  Încă din prima zi a lunii septembrie, cei mici au avut parte de o primire deosebită, fiind organizate pentru ei activități interactive, astfel încât reîntoarcerea în cadrul școlar să fie una cât mai plăcută.

  Micuții de la această școală de nivel preșcolar și primar au aici posibilitatea să studieze în limba engleză de la o vârstă fragedă, iar părinții sunt încântați de educația primită de copiii lor prin metode moderne, în condiții optime și cu ajutorul unui personal pregătit pe măsură.
  GRAAADI
  Școala particulară, înființată în 2011 la Hârlău, oferă copiilor pe lângă cursurile obișnuite din programa de învățământ predate aici în limba engleză și alte activități atractive care urmăresc dezvoltarea armonioasă a potențialului fiecărui copil prin cursuri de pian, limba spaniolă sau chiar limba germană, începând din acest an.

  Instituția are în prezent 3 grupe de grădiniță(mică,mijlocie și mare) fiecare dintre ele având maxim 12 copii, astfel încât educatorii și profesorii lor să aibă suficient timp și atenție pentru fiecare în parte.
  copii gradinita
  Din acest an, la nivelul acestei școli particulare din Hârlău vor fi și 2 grupe de învățământ primar, o clasă pregătitoare și o clasa I, urmând ca treptat clasele de să fie completate prin micuții care vor continua tot aici educația primită în anii de grădiniță, în limba engleză.

  Precizăm că aici copiii pot urma fie un program normal, până la ora 12, fie o formă de program prelungit completată cu activități educative și recreative până la cel târziu ora 18.00, iar costul maxim lunar al acestor servicii nu depășește suma de 550 de lei pe lună.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI