More

  Edilul Pascaniului, reales în fruntea PSD Paşcani. Candideaza din nou la Primarie si vrea minim 10 consilieri locali

  Array

  Dumitru Pantazi, primarul Pascaniului este reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD. Decizia a fost luată în cadrul conferinţei organizată astăzi la restaurantul “Select”. El a fost sigurul candidat pentru aceasta funcţia. La şedinţa au participat atât Mihai Chirica, cât şi Victorel Lupu cei doi candidate pentru şefia organizaţiei judeţene precum şi primarii din zonă. Primul dintre ei a spus că îşi doreşte o reforma în PSD după recentele scandaluri de corupţie.
  A luat cuvântul şi senatorul Florin Constantinescu. El a precizat că îl sprijină pe Dumitru Pantazi pentru în nou mandat.
  Preşedintele PSD Paşcani şi-a prezentat raportul de activitate din mandatul pe care l-a avut până astăzi la conducerea organizatiei. El a spus că este multumit de rezultate obţinute atât în alegerile locale şi generale cât şi de activitatea administrativă.
  Pantazi a lăsat să se înţeleagă că va candida pentru un nou mandat de primar. El a spus că are ca obiectiv să câştige un nou mandat de primar şi cel puţin 10 consilieri locali.
  Menţionăm că în cadrul conferinţei de astăzi sunt organizate alegeri şi pentru ceilalţi membri din structura de conducere a organizaţiei PSD Paşcani. Urmează alegerile judeţene apoi Conferinţa Naţională pentru desemnarea noului preşedinte.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet