More

  Edilul Pascaniului, reales în fruntea PSD Paşcani. Candideaza din nou la Primarie si vrea minim 10 consilieri locali

  Array

  Dumitru Pantazi, primarul Pascaniului este reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD. Decizia a fost luată în cadrul conferinţei organizată astăzi la restaurantul “Select”. El a fost sigurul candidat pentru aceasta funcţia. La şedinţa au participat atât Mihai Chirica, cât şi Victorel Lupu cei doi candidate pentru şefia organizaţiei judeţene precum şi primarii din zonă. Primul dintre ei a spus că îşi doreşte o reforma în PSD după recentele scandaluri de corupţie.
  A luat cuvântul şi senatorul Florin Constantinescu. El a precizat că îl sprijină pe Dumitru Pantazi pentru în nou mandat.
  Preşedintele PSD Paşcani şi-a prezentat raportul de activitate din mandatul pe care l-a avut până astăzi la conducerea organizatiei. El a spus că este multumit de rezultate obţinute atât în alegerile locale şi generale cât şi de activitatea administrativă.
  Pantazi a lăsat să se înţeleagă că va candida pentru un nou mandat de primar. El a spus că are ca obiectiv să câştige un nou mandat de primar şi cel puţin 10 consilieri locali.
  Menţionăm că în cadrul conferinţei de astăzi sunt organizate alegeri şi pentru ceilalţi membri din structura de conducere a organizaţiei PSD Paşcani. Urmează alegerile judeţene apoi Conferinţa Naţională pentru desemnarea noului preşedinte.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI