Array

Edilul Pascaniului, reales în fruntea PSD Paşcani. Candideaza din nou la Primarie si vrea minim 10 consilieri locali

Dumitru Pantazi, primarul Pascaniului este reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD. Decizia a fost luată în cadrul conferinţei organizată astăzi la restaurantul “Select”. El a fost sigurul candidat pentru aceasta funcţia. La şedinţa au participat atât Mihai Chirica, cât şi Victorel Lupu cei doi candidate pentru şefia organizaţiei judeţene precum şi primarii din zonă. Primul dintre ei a spus că îşi doreşte o reforma în PSD după recentele scandaluri de corupţie.
A luat cuvântul şi senatorul Florin Constantinescu. El a precizat că îl sprijină pe Dumitru Pantazi pentru în nou mandat.
Preşedintele PSD Paşcani şi-a prezentat raportul de activitate din mandatul pe care l-a avut până astăzi la conducerea organizatiei. El a spus că este multumit de rezultate obţinute atât în alegerile locale şi generale cât şi de activitatea administrativă.
Pantazi a lăsat să se înţeleagă că va candida pentru un nou mandat de primar. El a spus că are ca obiectiv să câştige un nou mandat de primar şi cel puţin 10 consilieri locali.
Menţionăm că în cadrul conferinţei de astăzi sunt organizate alegeri şi pentru ceilalţi membri din structura de conducere a organizaţiei PSD Paşcani. Urmează alegerile judeţene apoi Conferinţa Naţională pentru desemnarea noului preşedinte.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...