9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

Edilul municipiului Pascani, in vizita la Ialoveni – VIDEO

- Advertisement -

Vizita de lucru la fratii de peste Prut, in aceste zile. Primarul municipiului, Dumitru Pantazi, se afla in aceasta perioada in orasul Ialoveni, localitatea infratita cu Pascaniul. In cursul zilei de 28 februarie, edilul pascanean a participat la o lansare de carte ce are ca protagonist, artistul de muzica populara, Mihai Ciobanu, cel care este si cetatean al municipiului.

Evenimentul a avut loc la Biblioteca Nationala a Republicii Moldova, iar in cadrul festivitatii, Dumitru Pantazi i-a oferit artistului o diploma de excelenta.

Cartea, ce poarta denumirea „Cantecele de acasa ma poarta prin lume”, a fost semnata de Tatiana Slivca si are ca subiect „universul uman și artistic al interpretului Mihai Ciobanu, despre credință, care constituie barometrul echilibrului în toate aspectele vieții și activității dumnealui, despre cărările pe care le-a bătătorit, în căutarea unor texte nemaiauzite și melodii nemaicântate”.

Mentionam ca Mihai Ciobanu a participat si la spectacolele desfasurate in cadrul Zilelor Municipiului Pascani, unde a incantat publicul pascanean cu melodii despre plaiurile moldovenesti.

Lansarea de carte a avut loc in cadrul manifestarilor organizate in orasul Ialoveni in perioada 28 februarie – 1 martie, pentru Comemorarea Eroilor Cazuti in Razboiul de pe Nistru.

Astazi, autoritatile locale si invitatii, printre care si primarul Dumitru Pantazi, au participat la evenimentul de comemorare a celor 27 de ani de la inceputul conflictului militar din Transnistria, ce a avut loc in fata Complexului Eroilor Cazuti pe Campul de Lupta.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow