9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Eco- tabloul unei tinere din Pașcani premiat de japonezi (GALERIE FOTO – VIDEO)

- Advertisement -

Desi are doar 13 ani a castigat numeroase concursuri internationale, de pictura. Este singura adolescenta din Europa care a castigat concursul pe teme de ecologie organizat de o asociatie din Japonia. Premiul a fost o excursie de cateva zile in Tokio, alaturi de alti 8 finalisti.

Excursie de vis pentru o tanara din Pascani, oferita ca premiu de o asociatie din Japonia. Stefana Craciun de la Colegiul „Mihail Sadoveanu“ din Pascani a participat, anul trecut la un concurs international de pictura pe teme de ecologie. A fost singura castigatoare din Europa din cei peste 8.500 de participanti.. Lucrarea realizata de pascaneanca a fost apreciata de juriu pentru originalitate.

spirala ecologica Stefana Craciun

Excursia oferita de organizatia ecologica, in Tokio, la mijlocul lunii decembrie a fost de neuitat pentru Stefana. Ea a fost premiata, a vorbit despre traditiile si cultura din Romania, apoi a vizitat orasul Tokio.

Cei care ii stau alaturi sunt parintii care o intruma si se ocupa de cariera fetei. Alina Craciun, mama adolescentei, spune ca fata a inceput sa picteze inca de la gradinita, insa cea care i-a descoperit talentul este Mihaela Nicola Bucan, profesor de arte plastice.

Talentul pascanencei a fost premiat in mai multe tari cum ar fi cele din Taiwan, Marea Britanie sau Belarus.

Materialul video poate fi urmarit aici www.bittv.info

Galerie foto din arhiva personala a doamnei prof. Alina Craciun.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow