16.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 18, 2021
Array

ECO ȘCOALA la Colegiul “Unirea”

Colegiul CF “Unirea” din Pascani vrea sa fie Eco. Peste 250 de elevi si profesori s-au inscris intr-un program desfasurat la nivel national, pentru a deveni ECO Scoala. In cadrul actiunii, echipa de la “Unirea” va trebui sa desfasoare mai multe activitati. Una dintre ele a avut loc astazi, 6 noiembrie, unde elevi de la clasele liceale au plantat copaci in curtea scolii.

copaci unirea 1

Chiar daca pentru cei antrenati in proiect a fost prima data cand au plantat un copac, ei si-au facut lectiile acasa, documentandu-se care sunt regulile pentru sadirea unui pom.

copaci unirea 2

Eco-scoala are ca scop imbunatatirea calitatii mediului in scoala si in imprejurimile acesteia, iar cei implicati in program au posibilitatea afirmarii la nivel national prin castigarea unui premiu prestigios: Steagul Verde, dar si statutul de Eco-scoala.

La activitate au participat clasele a IX-a B, a X-a E, a XI-a E și a XII-a B sub îndrumarea domnilor profesori Vatavu Adriana, Anicolaesei Alexandra, Marcu Carmen și Teodorescu Gabriel. Acest proiect se desfășoară în mai multe etape, pe parcursul întregului an școlar, fiind și alți profesori implicați: Epure Oana, Diaconu Daniela, Costea Iuliana, Bucătaru Iulia, Luchian Maria, Iosub Maria.

newspascani.ro

copaci unirea 3

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI