16.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

ECO ȘCOALA la Colegiul „Unirea”

Colegiul CF „Unirea” din Pascani vrea sa fie Eco. Peste 250 de elevi si profesori s-au inscris intr-un program desfasurat la nivel national, pentru a deveni ECO Scoala. In cadrul actiunii, echipa de la „Unirea” va trebui sa desfasoare mai multe activitati. Una dintre ele a avut loc astazi, 6 noiembrie, unde elevi de la clasele liceale au plantat copaci in curtea scolii.

copaci unirea 1

Chiar daca pentru cei antrenati in proiect a fost prima data cand au plantat un copac, ei si-au facut lectiile acasa, documentandu-se care sunt regulile pentru sadirea unui pom.

copaci unirea 2

Eco-scoala are ca scop imbunatatirea calitatii mediului in scoala si in imprejurimile acesteia, iar cei implicati in program au posibilitatea afirmarii la nivel national prin castigarea unui premiu prestigios: Steagul Verde, dar si statutul de Eco-scoala.

La activitate au participat clasele a IX-a B, a X-a E, a XI-a E și a XII-a B sub îndrumarea domnilor profesori Vatavu Adriana, Anicolaesei Alexandra, Marcu Carmen și Teodorescu Gabriel. Acest proiect se desfășoară în mai multe etape, pe parcursul întregului an școlar, fiind și alți profesori implicați: Epure Oana, Diaconu Daniela, Costea Iuliana, Bucătaru Iulia, Luchian Maria, Iosub Maria.

newspascani.ro

copaci unirea 3

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow