11.2 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021

Eco Salubritate pe Facebook

Eco Salubritatea pe Facebook

 

Societatea de salubritatea din Pașcani are pagină de Facebook. Astfel pe rețelele de socializare, administratorul paginii publică clipuri unde și când s-a făcut curățenie dar oferă și recompnesă celor care găsesc pășcăneanul ce aruncă gunoiul, se pare, de fiecare dacă, în același loc, în mijlocul trotuarului.

Se pare că rețelele de socializare fac și minuni. Majoritatea firmelor optează și pentru această metodă de comunicare mult mai facilă pentru comunitate. Societatae de Salubritate din Pașcani se numără printre ele. Noua conducere a decis să facă acest pas pentru o mai bună comunicare cu cetățeanul dar și pentru a arăta unde s-a făcut curat sau urmează. De asemenea, într-o postare s-a solicitat ajutorul pășcănenilor pentru a-l descoperi pe cel care aruncă gunoiul în mijlocul străzii.

De asemenea, aici sunt anunțate și locurile unde urmează să fie măturat. De exemplu, luni dimineață pășcănenii au aflat unde se acționeză, fiind publicat următorul mesaj. – Astazi actionam in zona vale maturat manual si intretinere curatnie pe urmatoarele strazi: Garii, 22 Decembrie, Izvoarelor, M. Eminescu,V. Micle, Aleea 1 Decembrie 1918, Esplanada, Scarile Mari si Mici, Ceferistilor, 1 Decembrie 1918, Brates. In zona deal actionam maturat manual si intretinere curatenie pe urmatoarele strazi: Stefan cel Mare, Aleea Tineretului, Moldovei, Stadionului, Gradinitei, Crinilor,  M. Kogalniceanu, E. Stamate, N. Iorga, Republicii, Horia, Closca si Crisan.

Pentru a verifica munca angajaților, directorul Leonard Ursu merge personal să verifice dacă s-a făcut curat sau nu, fotografiind zonele și făcându-le publice pe facebook, acolo unde îi face și de rușine, dacă este cazul. De asemenea, conducerea așteapă și comentarii sau sugestii unde, cum și ce mai trebuie făcut.

 

Pagina poate fi accesată aici – https://www.facebook.com/eco.salubritate

DE LA ACELAȘI AUTOR

Urșii polari ar putea dispărea până la sfârșitul acestui secol, din cauza încălzirii globale

După cum se știe, gheața arctică a scăzut constant în ultimii ani, de când s-a început monitorizarea...

Când se schimbă ora? Ora de iarnă este considerată cea standard

Este tot mai întuneric zilele aceastea și nu numai din cauza vremii. Am trecut deja de echinocțiul...

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI