More

  Eco Salubritate pe Facebook

  Eco Salubritatea pe Facebook

   

  Societatea de salubritatea din Pașcani are pagină de Facebook. Astfel pe rețelele de socializare, administratorul paginii publică clipuri unde și când s-a făcut curățenie dar oferă și recompnesă celor care găsesc pășcăneanul ce aruncă gunoiul, se pare, de fiecare dacă, în același loc, în mijlocul trotuarului.

  Se pare că rețelele de socializare fac și minuni. Majoritatea firmelor optează și pentru această metodă de comunicare mult mai facilă pentru comunitate. Societatae de Salubritate din Pașcani se numără printre ele. Noua conducere a decis să facă acest pas pentru o mai bună comunicare cu cetățeanul dar și pentru a arăta unde s-a făcut curat sau urmează. De asemenea, într-o postare s-a solicitat ajutorul pășcănenilor pentru a-l descoperi pe cel care aruncă gunoiul în mijlocul străzii.

  De asemenea, aici sunt anunțate și locurile unde urmează să fie măturat. De exemplu, luni dimineață pășcănenii au aflat unde se acționeză, fiind publicat următorul mesaj. – Astazi actionam in zona vale maturat manual si intretinere curatnie pe urmatoarele strazi: Garii, 22 Decembrie, Izvoarelor, M. Eminescu,V. Micle, Aleea 1 Decembrie 1918, Esplanada, Scarile Mari si Mici, Ceferistilor, 1 Decembrie 1918, Brates. In zona deal actionam maturat manual si intretinere curatenie pe urmatoarele strazi: Stefan cel Mare, Aleea Tineretului, Moldovei, Stadionului, Gradinitei, Crinilor,  M. Kogalniceanu, E. Stamate, N. Iorga, Republicii, Horia, Closca si Crisan.

  Pentru a verifica munca angajaților, directorul Leonard Ursu merge personal să verifice dacă s-a făcut curat sau nu, fotografiind zonele și făcându-le publice pe facebook, acolo unde îi face și de rușine, dacă este cazul. De asemenea, conducerea așteapă și comentarii sau sugestii unde, cum și ce mai trebuie făcut.

   

  Pagina poate fi accesată aici – https://www.facebook.com/eco.salubritate

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet