More

  Eco-reciclare: exemplu dat de elevi

  In timp ce adminsitratiille locale si judetene dar si operatorii de salubritate pun presiune tot mai mare pe cetateni sa depoziteze selectiv gunoiul menajer, elevii unei scoli din Pascani,  continua seria de actiuni educative in acest sens. Daca sapatamana trecuta au colectat hartie si carton in acesta saptamana au strans deseuri electrice. Este adevarat ca au fost colectate doar din scoala dar este un bun inceput.

  Stradania liceenilor de a demonstra ca se poate, se inscrie in responsabilitatile asumate in cadrul unui proiect de ecoreciclare. Liceul „Miron Costin” a obtinut titlul de scoala verde in acest an. Trofeul EcoȘcoală a fost obtinut în urma evaluării activităților ecologice a ultimilor trei ani în cadrul programului EcoSchools.

  “Astăzi, 22.11.2019, a fost făcută o noua predare de deseuri către RecoLamp. Au fost predate corpuri, dar și surse de iluminat recuperate in urma înlocuirii lor in corpul A.
  Multumim și elevilor ce au ajutat la predarea acestor deseuri.” se arata intr-o postare pe pagina de facebook Eco-Reciclare Miron Costin.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet