18 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Echipele din esaloanene inferioare se pregatesc pentru retur

LigaIV

Dupa ce, la jumatatea lunii ianuarie majoritatea echipelor din Liga a III a, s-au reunit si au inceput antrenamentele, a venit si randul echipelor de liga a IV a si a V a.

Astfel, incepand cu data de 6 februarie 2013, lotul echipei Viitorul Targu Frumos, s-a reunit la primul antrenament din acest sezon. Din pacate lotul echipei este cam acelasi de la sfarsitul turului, conducerea nereusind aducerea nici unui jucator.

Un singur jucator a plecat din lotul targovetilor si anume, Irinel Ionescu care a acceptat functia de antrenor principal la Stiinta Miroslava.

Pentru Viitorul Targu Frumos, urmeaza un stagiu de pregatire de 2 saptamani la baza sportiva a clubului sub coordonarea antrenorului Tiberiu Beceru, urmand ca in ultima decada a lunii februarie echipa sa se pregateasca la Gura Humorului.

O alta echipa care a inceput perioada de pregatire este Siretul Lespezi. Antrenorul formatiei, Cristi Riscu spune ca are la indemana un lot de 18 jucatori cu care spera sa ridice echipa de pe locul 12 al clasamentului. Si ei vor pleca intr-un stagiu de pregatire la Gura Humorului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow