More

  Echipele din esaloanene inferioare se pregatesc pentru retur

  Array

  LigaIV

  Dupa ce, la jumatatea lunii ianuarie majoritatea echipelor din Liga a III a, s-au reunit si au inceput antrenamentele, a venit si randul echipelor de liga a IV a si a V a.

  Astfel, incepand cu data de 6 februarie 2013, lotul echipei Viitorul Targu Frumos, s-a reunit la primul antrenament din acest sezon. Din pacate lotul echipei este cam acelasi de la sfarsitul turului, conducerea nereusind aducerea nici unui jucator.

  Un singur jucator a plecat din lotul targovetilor si anume, Irinel Ionescu care a acceptat functia de antrenor principal la Stiinta Miroslava.

  Pentru Viitorul Targu Frumos, urmeaza un stagiu de pregatire de 2 saptamani la baza sportiva a clubului sub coordonarea antrenorului Tiberiu Beceru, urmand ca in ultima decada a lunii februarie echipa sa se pregateasca la Gura Humorului.

  O alta echipa care a inceput perioada de pregatire este Siretul Lespezi. Antrenorul formatiei, Cristi Riscu spune ca are la indemana un lot de 18 jucatori cu care spera sa ridice echipa de pe locul 12 al clasamentului. Si ei vor pleca intr-un stagiu de pregatire la Gura Humorului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp