More

  Echipele din esaloanene inferioare se pregatesc pentru retur

  Array

  LigaIV

  Dupa ce, la jumatatea lunii ianuarie majoritatea echipelor din Liga a III a, s-au reunit si au inceput antrenamentele, a venit si randul echipelor de liga a IV a si a V a.

  Astfel, incepand cu data de 6 februarie 2013, lotul echipei Viitorul Targu Frumos, s-a reunit la primul antrenament din acest sezon. Din pacate lotul echipei este cam acelasi de la sfarsitul turului, conducerea nereusind aducerea nici unui jucator.

  Un singur jucator a plecat din lotul targovetilor si anume, Irinel Ionescu care a acceptat functia de antrenor principal la Stiinta Miroslava.

  Pentru Viitorul Targu Frumos, urmeaza un stagiu de pregatire de 2 saptamani la baza sportiva a clubului sub coordonarea antrenorului Tiberiu Beceru, urmand ca in ultima decada a lunii februarie echipa sa se pregateasca la Gura Humorului.

  O alta echipa care a inceput perioada de pregatire este Siretul Lespezi. Antrenorul formatiei, Cristi Riscu spune ca are la indemana un lot de 18 jucatori cu care spera sa ridice echipa de pe locul 12 al clasamentului. Si ei vor pleca intr-un stagiu de pregatire la Gura Humorului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI