27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Echipamente noi pentru parcul de joacă din spatele blocului Moldova din Pașcani. Achiziție de 130.000 de lei

Parcul de joacă din spatele blocului Moldova din zona Deal a municipiului Pașcani va fi dotat cu echipamente noi pentru distracția celor mici. Municipalitatea a scos la licitație, prin achiziție directă, un contract pentru mai multe dispozitive de joacă, ce vor fi montate în locația respectivă.

Valoarea contractului este de 130.000 de lei, bani din bugetul local, iar firma câștigătoare va livra și monta produsele la fața locului. Data limită de depunere a ofertelor a fost până în urmă cu două săptămâni.

Potrivit caietului de sarcini, de pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, din această suma vor trebui să ajungă în parcul respectiv un complex de joacă cu turnuri, foișor cu băncuțe, mai multe tobogane, ansamblu de joacă tip căsuța, balansoare, leagăn, carusel, cutie cu nisip și va fi pus pavaj cauciucat pe 100 mp. Garanția echipamentelor va fi de 24 de luni și va intra în vigoare odată cu data procesului verbal de punere în funcțiune.

Viceprimarul, Cristian Rățoi, a precizat că piesele vechi de mobilier care sunt în stare bună, vor fi refolosite pentru înființarea unui parc într-una din suburbiile, Blăgești, Sodomeni sau Boșteni, unde nu este nici un loc de joacă pentru copii.

În suburbiile Gâștești și Lunca singurele spații de joacă sunt la școli sau grădinițe.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow