19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Echipamente noi la Spitalul de Urgenţă Paşcani

Spitalul de Urgenţe din Paşcani a primit un nou sprijin financiar din partea Primăriei Paşcani. Conform unui comunicat postat pe pagina de Facebook a institutiei au fost virate sumele necesare achiziţionării a încă două defibrilatoare dar şi a altor echipamente medicale. De asemenea urmează să fie primite trei sisteme pentru ventilaţie mecanică şi monitorizare respiratorie. În acest an pentru spital au fost alocate de la bugetul local cca 680 000 lei.

„Primăria Municipiului Pașcani a virat sumele necesare în urma achiziționării a două defibrilatoare din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, conform amendamentelor aduse la Proiectului de buget și lista de investiţii pentru anul 2020.
Prin urmare, aparatele vor veni în completarea dotării unor secții importante din cadrul unității medicale, acolo unde erau necesare. Ele au fost deja instalate și puse în funcțiune.
În acest moment, la Spitalul Municipal Pașcani sunt funcționale opt defibrilatoare. Patru la Compartimentul de Primiri Urgențe, două la Anestezie Terapie Intensivă, unul la Medicină Internă și unul la Pediatrie.
Tot zilele acestea au fost virați banii în conturile unității medicale pentru noua aparatură medicală achiziționată recent, necesară funcționării spitalului. La Unitatea medicală urmează să ajungă și trei sisteme de ventilație și monitorizare respiratorie.” se arată în comunicatul administraţiei locale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow