Parcul Municipal din Paşcani se transformă în sala de fitness în natură. Primăria Paşcani a achiziţionat şase aparate pentru mişcare şi întreţinere care vor fi amplasate pe unul din platourile betonate. Ele vor putea fi folosite gratuit de toţi cei care vor să facă mişcare. Pe celălalt platou al parcului va fi amenajat un ansamblu de joacă pentru copii, cu tobogane şi un carusel. Lucrările de montaj vor fi făcute în zilele următoare a precizat purtătorul de cuvânt al administratiei locale, Cristian Menegon.

Totodată a fost cumpărat mobilier pentru parcul de pe strada Mihai Eminescu, din faţa Bisericii Sf Vineri şi pentru cel de pe strada Traian Vuia. Acolo vor fi montate balansoare noi şi câte un carusel rotativ.

Şi în cartierul Aerodrom, pe Calea Iaşului va fi amenajat un parc de joacă, de la zero. Reprezentanţii Primăriei spun că aici vor avea loc şi lucrări de amenajare apoi vor fi amplasate bănci, un ansamblu de joacă pentru copii balansoare mese pentru şah şi tenis precum şi 3 echipamente de fitness.

Investiţia este estimată la peste 200.000 de lei. Banii au fost alocaţi de la bugetul local. Primăria spune şi în restul parcurilor şi locuri de joacă din Paşcani vor fi făcute lucrări de curăţenie şi reparaţii.

Slider