More

  Echipa „Mironobot”, primul meci de antrenament din cadrul proiectului FIRST Tech Challenge Romania

  CP: Sâmbătă, 3 aprilie 2021, echipa de robotică Mironobot de la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani, indicativ RO154, a participat la primul meci de antrenament din sezonul 2021 în cadrul proiectului FIRST Tech Challenge Romania.

  Competiția s-a desfășurat respectând măsurile sanitare impuse de actuala pandemie și a fost organizată de echipa InfO1 Robotics din Ploiești.

  Primul test de care elevii noștri au trecut cu succes a fost inspecția robotului realizată de organizatorii competiției. Astfel, asigurând-se transmiterea informațiilor video în timp real a fost verificată încadrarea robotului în rigorile impuse de proiect.

  Au urmat 6 meciuri transmise în direct și jurizate pe o platformă specifică pusă la dispoziție de organizatori.

  În competiție au participat în total 18 echipe dintre care și câteva din alte țări ale Uniunii Europene, cum ar fi Olanda, elevii noștri clasându-se pe locul 8.

  Pentru pregătirea participării la etapa regională Iași, echipa Mironobot va mai participa măcar la încă un meci de antrenament.

  Mulțumim celor ce ne-au susținut și ne susțin în continuare, îndeosebi sponsorilor noștri, Proinvest si Asociația Ascendings Pașcani!

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet