More

  Echipa de volei a Colegiului Sadoveanu calificată la etapa judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar

  Array

  VoleiVictorie clara pentru echipa de volei a Colegiului Sadoveanu din Pascani. Elevii pascaneni au reusit sa se califice la etapa judeteana a Olimpiadei Sportului Scolar la volei dupa ce au invins, in doua randuri, echipa orasului Hirlau.

  Intrucat la aceasta disciplina exista putine unitati de invatamant care au formate echipe, etapa zonala s-a desfasurat intre Colegiul National “Mihail Sadoveanu” din Pascani si Liceul “Stefan cel Mare” din Hirlau.

  In prima faza, pe data de 14 ianuarie a avut loc tur-ul acestei etape, la Hirlau, unde elevii pascaneni au invins clar gazdele cu scorul de 3-0.

  In cursul zilei de ieri, in sala Colegiului Sadoveanu s-a desfasurat returul, care s-a terminat cu acelasi scor, echipa din Pascani calificandu-se mai departe.

  Potrivit profesoarului Petrica Anghelus, pe data de 22 ianuarie, va avea loc la Iasi etapa judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la volei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Compania lui Elon Musk va realiza modulul lunar pe care NASA îl va folosi să repună un om pe Lună în 2024

  NASA a ales compania lui Elon Musk, SpaceX, pentru realizarea modulului lunar cu ajutorul căruia agenţia spaţială americană intenţionează să repună un om pe Lună în acest deceniu, începând cu anul 2024, în cadrul programului Artemis. //

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar. //

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet