More

  Echipa de volei a Colegiului Sadoveanu calificată la etapa judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar

  Array

  VoleiVictorie clara pentru echipa de volei a Colegiului Sadoveanu din Pascani. Elevii pascaneni au reusit sa se califice la etapa judeteana a Olimpiadei Sportului Scolar la volei dupa ce au invins, in doua randuri, echipa orasului Hirlau.

  Intrucat la aceasta disciplina exista putine unitati de invatamant care au formate echipe, etapa zonala s-a desfasurat intre Colegiul National “Mihail Sadoveanu” din Pascani si Liceul “Stefan cel Mare” din Hirlau.

  In prima faza, pe data de 14 ianuarie a avut loc tur-ul acestei etape, la Hirlau, unde elevii pascaneni au invins clar gazdele cu scorul de 3-0.

  In cursul zilei de ieri, in sala Colegiului Sadoveanu s-a desfasurat returul, care s-a terminat cu acelasi scor, echipa din Pascani calificandu-se mai departe.

  Potrivit profesoarului Petrica Anghelus, pe data de 22 ianuarie, va avea loc la Iasi etapa judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la volei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI