3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022

E ON vine în sprijinul cetățenilor din Heleșteni. Reprezentanții firmei vin în localitate pentru a încheia noi contracte, în urma liberalizării pieței de energie electrica

Reprezentantii unei firme de energie electrica vin in sprijinul cetatenilor, ca urmare a necesitatii incheierii de noi contracte, datorate liberalizarii pietei. Joi si vineri, 18-19 februarie a.c., incepand cu ora 10:00, reprezentantii E-ON Energie vor fi la Primaria din Helesteni pentru prezentarea si semnarea noilor contracte pe piata libera, pentru cetatenii din localitate. Informarea a fost facuta si pe retelele de socializare.

Vrem sa va amintim faptul ca, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, conform Regulamentului Uniunii Europene, piata energiei electrice din Romania s-a liberalizat. Asta inseamna ca toti consumatorii casnici pot opta pentru un contract de energie pe piata libera, evitand astfel trecerea automata pe tarif de serviciu universal. Oferta cu care compania E-ON ENERGIE se prezinta in fata cetatenilor comunei Helesteni este un contract pe piata libera ce asigura un pret competitiv si garantat pe toata perioada contractului, plus serviciul de asistenta tehnica in interiorul localitatii” se arata in anunt.

Pentru a primi o oferta si a incheia un nou contract, cetatenii trebuie sa aduca ultima factura completa de la energie si cartea de identitate. Pot veni si cei care au incheiate contracte cu alte firme si vor sa revina la E ON.

De precizat este faptul ca reprezentantii firmei mentionate vor merge si in celelalte sate ale comunei Helesteni, locul si perioada urmand a fi comunicate din timp.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow