8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

E.ON face LUMINA in cazul interuperilor de curent din comuna Vanatori

Printr-un comunicat de presa, E. ON Moldova Distributie explica cauzele care duc la interuperile de energie electrica ce au loc pe raza localitatii Hartoape, comuna Vanatori.
“Întreruperile în alimentarea cu electricitate reprezintă o problemă cu care se confruntă toate companiile de distribuţie a energiei electrice. Aceste întreruperi pot fi generate de o multitudine de factori, din care o mare parte nu pot fi controlaţi de către companiile de distribuţie a energiei electrice. Evident, dat fiind caracterul aleator şi imprevizibil al acestor factori, întreruperile accidentale nu pot fi anunţate.
În ceea ce priveşti situaţia la care faceţi referire, o parte a întreruperilor au fost produse în urma unor avarii în sistemul de distribuţie prin care este alimentată localitatea Hârtoape. Aceste avarii au constat în principal în defectarea unor elemente de izolaţie (izolatoare) sau ruperea de conductoare electrice la liniile aeriene. O altă parte a întreruperilor au fost necesare pentru a asigura condiţiile de siguranţă la intervenţii în situaţii de urgenţă în localităţile Sireţel, Criveşti şi Humosu.
Regretăm disconfortul produs de aceste întreruperi şi îi asigurăm pe consumatori că suntem preocupaţi în permanenţă de asigurarea continuităţii în alimentarea cu energie electrică”, se arata in comunicatul de presa trimis redactiei de catre Departament Comunicare Corporatistă E.ON România. Reamintim ca in ultima perioada de timp in localitatea Hartoape s-a intrerupt furnizarea energiei electrice de foarte multe ori.Numai de la inceputul anului 2013 au fost inregistrate la E. ON 20 de reclamatii.

Sursa Ziarul de Pascani

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow