16.3 C
Paşcani
vineri, septembrie 24, 2021
Array

E.ON face LUMINA in cazul interuperilor de curent din comuna Vanatori

Printr-un comunicat de presa, E. ON Moldova Distributie explica cauzele care duc la interuperile de energie electrica ce au loc pe raza localitatii Hartoape, comuna Vanatori.
“Întreruperile în alimentarea cu electricitate reprezintă o problemă cu care se confruntă toate companiile de distribuţie a energiei electrice. Aceste întreruperi pot fi generate de o multitudine de factori, din care o mare parte nu pot fi controlaţi de către companiile de distribuţie a energiei electrice. Evident, dat fiind caracterul aleator şi imprevizibil al acestor factori, întreruperile accidentale nu pot fi anunţate.
În ceea ce priveşti situaţia la care faceţi referire, o parte a întreruperilor au fost produse în urma unor avarii în sistemul de distribuţie prin care este alimentată localitatea Hârtoape. Aceste avarii au constat în principal în defectarea unor elemente de izolaţie (izolatoare) sau ruperea de conductoare electrice la liniile aeriene. O altă parte a întreruperilor au fost necesare pentru a asigura condiţiile de siguranţă la intervenţii în situaţii de urgenţă în localităţile Sireţel, Criveşti şi Humosu.
Regretăm disconfortul produs de aceste întreruperi şi îi asigurăm pe consumatori că suntem preocupaţi în permanenţă de asigurarea continuităţii în alimentarea cu energie electrică”, se arata in comunicatul de presa trimis redactiei de catre Departament Comunicare Corporatistă E.ON România. Reamintim ca in ultima perioada de timp in localitatea Hartoape s-a intrerupt furnizarea energiei electrice de foarte multe ori.Numai de la inceputul anului 2013 au fost inregistrate la E. ON 20 de reclamatii.

Sursa Ziarul de Pascani

DE LA ACELAȘI AUTOR

Sedinta de Consiliu Local la Targu Frumos, pe 27 septembrie

Legislativul local din orasul Targu Frumos se intruneste luni, 27 septembrie, in sedinta ordinara. Intalnirea va avea...

Elevii de la Liceul Tehnologic din Hârlău, informați de polițiști despre pericolele din anturaj

La data de 23 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au desfăşurat o activitate educativ-preventivă,...

Cum te poti proteja cand pui mustul la fermentat?

Toamna se numără bobocii, dar și recolta la struguri. Și pentru că este vremea culesului în podgoriile...

Șofer de 24 de ani prins de polițiștii din Târgu Frumos, cu viteza de 154 km/ora

Un tanar de 24 de ani a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI