23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

E mai bine: micuţul rămas orfan după teribilul accident de la Cozmeşti, transferat la alt spital

- Advertisement -

Medicii spun că, deşi internat în comă, starea acestuia este acum mai bună. El şi-a pierdut ambii părinţi în accidentul în care maşina lor a fost „spulberată” de un şofer ce depăşea imprudent.

Copilul în vârstă de şase ani victimă a accidentului rutier grav care a avut loc pe 6 aprilie la Cozmeşti – Stolniceni Prăjescu a fost transferat de la Spitalul de Neurochirurgie la Spitalul de Copii „Sf. Maria”.

Băiatul, care a fost aruncat din autoturism în urma impactului violent, a fost internat aproximativ o săptămână la Spitalul de Neurorchirurgie. Iniţial, starea sa era una foarte gravă, fiind în comă în urma unor leziuni importante suferite. Reprezentanţii unităţii medicale au explicat că a fost transferat la „Sf. Maria” pentru fractura suferită la picior. În schimb, reprezentanţii Spitalului de Copii au precizat că nu pot oferi detalii în legătură cu starea copilului.

Groaznicul accident a avut loc duminică, 6 aprilie, între localităţile Cozmeşti şi Mogoşeşti Siret, când copilul şi părinţii acestuia se aflau într-un autoturism care circula spre Paşcani. Şoferul unui alt autoturism, înmatriculat în Botoşani, şi care circula pe sensul opus de mers, a intrat într-o depăşire fără să se asigure, izbindu-se frontal de maşina în care se aflau cei trei.

Copilul a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la Iaşi, suferind un traumatism cranio-cerebral sever, însă părinţii săi nu au mai putut fi salvaţi. Şoferul imprudent a scăpat cu viaţă din impact.

Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow