6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Duplex româno-moldovean la Clubul Copiilor din Paşcani

Duplex româno-molvodean la Clubul Copiilor din Paşcani. Parteneriatul dintre instituţie şi o şcoală din Republica Moldova a ajuns la a treia ediţie de colaborare prin intermediul internetului. Spectacolul pus în scenă astăzi de cele două unităţi s-a lăsat şi cu surprize.

C COPIILOR
“Mică Unire” a purtat denumirea evenimentului de astăzi. Spectacolul s-a desfăşurat pe scenă Clubului Copiilor din Paşcani şi Liceul Teoretic „Constantin Stere” din Soroca.

Evenimentul a ajuns la a III a ediţie şi adolescentii şi tinerii înscrişi la cursurile de la Clubul Copiilor au pregătit tot felul de momente, de la cântece populare până la recitări de poezie. La fel s-au pregătit şi cei de la Soroca.

Directorul Clubului Copiilor din Paşcani, Gabriel Ciopraga a pregătit şi o surpriză celor de peste Prut. Este vorba despre câţiva reprezentanţi de la un ONG din iaşi care “lupta” pentru Mică Unire între România şi Republica Moldova.

Menţionăm că evenimentul s-a desfăşurat prin intermediul internetului, iar cei de la Clubul Copiilor nu sunt la prima colaborare de acest gen.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow