22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

După sărbători, la sala de sport

După sărbători, la sala de sport

Mesele îmbelșugate ce au fost pentru aceste sărbători au umplut sălile de fitness. Mai multe doamne și domnișoare au luat calea sportului pentru următoarea perioadă pentru a fi în formă și mai ales pentru a arăta bine într-o rochie, de exemplu. Specialiştii ne recomandă ca sportul să devină un stil de viață, pentru că doar așa putem fi sănătoși.

Pe bicicletă sau pe banda de alergare, mai multe persoane au ales să vină la sală pentru că au gustat din toate de pe masa de sărbători. După vacanță urmează primele zile de muncă în care angajații se adună care mai de care lipsit de vlagă şi de chef de lucru. Lipsa de tonus şi surplusul de kilograme fac ca sălile de fitness să se umple imediat ce vacanţa s-a sfârşit.

După aceste sărbători, toată lumea doreşete să ardă caloriile, dar exerciţiile diferă faţă de perioadă obişnuită. Trebuie să începem încet, cu exerciţii cardio de intensitate mică. La fel ca în alimentație, și în sala de fitness orice exces daunează.

Unii vin la sala să se relaxeze, alții vin să își lucreze mușchii. Pănă la urmă nu contează de ce venim, important e sa facem mișcare. Pentru că, spun specialiștii, câteva minute de mers pe jos, pe bandă sau la un stepper ajută la digestie și chiar la prevenirea unor boli, cum ar fi diabetul de tip 2. Dacă nu ne permitem să ajungem la sală, putem opta pentru mişcarea în aer liber. Un efect miraculos asupra organismului îl au plimbările prin zăpadă, gimnastică, dar şi urcatul scărilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow